• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Externalizare calcul salarial: 7 elemente cheie pentru un parteneriat de succes

23 Apr. 2024

Externalizarea salarizarii reprezinta o decizie extrem de importanta care in mod cert contribuie la bunastarea unei organizatii printr-o serie de beneficii precum economie de timp si bani, expertiza, consultanta permanenta si nu in ultimul rand o gestionare eficienta a resurselor umane, pe care le prezentam pe larg in cele ce urmeaza. 
 

Ai in vedere optiunea externalizarii calculului salarial pentru a eficientiza operatiunile companiei tale? Iata 7 aspecte cheie pe care sa le analizezi pentru a selecta un furnizor de incredere care sa te sustina.

 

1. Expertiza conteaza

Delegarea sarcinilor de calcul salarial catre o echipa experimentata, precum Smartree (cu peste 24 de ani de activitate) garanteaza intelegerea nevoilor unice ale companiei si identificarea prompta de solutii personalizate pentru eficientizarea proceselor.

 

2. Consultanta si suport 

Labirintul legislatiei muncii poate fi intimidant cand nu ai alaturi o echipa specializata. Alege un furnizor care pune la dispozitia companiei tale experti care ofera consultanta si suport continuu. Smartree te ajuta la implementarea celor mai bune practici, aliniate tuturor modificarilor legislative. Specialistii nostri s-au confruntat de-a lungul anilor cu numeroase spete complexe din domeniul legislatiei muncii, pentru care au identificat solutii eficiente si adaptate nevoilor specifice diverselor tipuri de clienti.

 

3. Solutii integrate

Gandeste strategic. Alege un furnizor care ofera o gama variata de solutii integrate, precum Smartree. Pe langa calculul salarial, Smartree pune la dispozitia clientilor sai instrumente pentru planificarea pontajului, gestionarea beneficiilor sau administrare personal. Astfel, simplifici gestionarea resurselor umane si economisesti timp si resurse.
 

4. Reputatie solida  

Atunci cand vine vorba de datele confidentiale ale angajatilor tai, este important sa optezi pentru un furnizor cu o reputatie impecabila. Certificarile internationale (Smartree este certificata ISO 9001: 2015) si parteneriatele strategice (Smartree este partener ADP, lider global in procesarea salarizarii) sunt indicatori importanti ai calitatii serviciilor.

 

5. Securitatea datelor este prioritara

Protejarea informatiilor sensibile ale companiei si ale angajatilor tai este esentiala. Alege un furnizor care implementeaza masuri stricte de securitate a datelor. Smartree utilizeaza proceduri avansate de control al accesului, backup si recuperare a datelor pentru a garanta siguranta datelor confidentiale.

 

6. Account manager dedicat  

Cu Smartree beneficiezi de o comunicare clara si eficienta. Un account manager dedicat de la Smartree va fi punctul tau de contact principal. Account managerul dedicat cunoaste specificul companiei tale si poate sa iti ofere cu promptitudine solutii personalizate. La Smartree, ne mandrim cu o echipa dedicata care a construit relatii de incredere cu numerosi clienti. Suntem mai mult decat un simplu furnizor de solutii HR, ci un partener strategic care te poate ajuta sa iti atingi obiectivele de afaceri.

Iata ce spun clientii nostri despre colaborarea cu Smartree:

Oana C., KWS Seminte - "Atat Gabriela, cat si Aurelia, au fost mereu receptive la toate situatiile pe care le-am intampinat, raspunsurile lor au fost prompte, documentate si au fost mereu deschise sa ne ajute. Am apreciat efortul depus, sprijinul acordat in vremurile agglomerate si capacitatea de a veni mereu cu cea mai buna solutie pentru solicitarile/nevoile noastre. Multumim pentru tot!" 

 

Oana V., Bejo Romania - "De cate ori vorbesc cu Roxana aud la capatul celalalt al firului, o persoana zambareata si dornica sa ofere ajutor. Ma bucura interactiunea cu ea, am obtinut de fiecare data informatiile de care am avut nevoie intr-un mod prompt si bine documentate. Ii multumesc pe aceasta cale pentru colaborarea frumoasa pe care o avem."

 

Mirela V., FieldCore Service Solutions International LLC - "Ana & George,  multumim ca faceti parte din echipa noastra. Sunteti un real sprijin pentru noi prin disponibilitatea si intelegerea de care dati dovada."

 

7. Respectarea termenelor limita  

Evita intarzierile care pot afecta fluxul de lucru al companiei tale. Alege un furnizor de incredere, precum Smartree, care isi respecta cu strictete termenele limita pentru calculul salarial si garanteaza confidentialitatea datelor tale.

Smartree se angajeaza sa iti livreze salariile la timp, in fiecare luna, sa respecte toate cerintele legale si de confidentialitate si sa te informeze prompt in caz de eventuale probleme. Cu Smartree aspectele legate de procesele de payroll si administrare de personal sunt gestionate cu profesionalism si promptitudine.

 

Alege externalizarea calculului salarial catre Smartree si beneficiezi de solutii complete, adaptate nevoilor specifice ale companiei tale. Contacteaza-ne astazi pentru a afla mai multe despre solutiile noastre de externalizare a calculului salarial!

 

Citeste mai multe din categoria Servicii HR

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.