• office@smartree.com
  • 021 301 90 90

Termeni si conditii

Home > Termeni si conditii

1. TERMENI DE UTILIZARE

Website-ul www.smartree.com  apartine grupului Smartree format din SMARTREE ROMANIA SRL, cu sediul in Bucuresti, Expo Business Park, Str. Aviator Popisteanu nr. 54A, Cladirea 2, etaj 4, sector 1, cod postal 012244, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4656/2000, avand cod fiscal 13020557 si SMARTREE HRTECH SRL, cu sediul social in Bucuresti, Expo Business Park, Str. Aviator Popisteanu nr. 54A, Cladirea 2, etaj 4, sector 1, cod postal 012244, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.  J40 / 6894/2020, avand cod fiscal 42674725, denumit in continuare “SMARTREE”.

Utilizarea si vizitarea site-ului https://smartree.com/ (numit in continuare ”WEBSITE”) este guvernata de continutul acestor Termeni si Conditii. Prin accesarea si navigarea pe WEBSITE confirmati faptul ca ati citit si sunteti de acord cu acesti Termeni & Conditii.  Puteti imprima si pastra o copie a acestor Termeni & Conditii, care are valoare de agreement intre SMARTREE si dvs. si care nu poate fi  modificat fara acordul nostru prealabil. 
SMARTREE isi rezerva dreptul de a modifica acest document si este de datoria dvs. sa verificati in mod regulat Termenii si Conditiile si sa luati cunostinta de modificarile intervenite. Pentru a intelege modul in care sunt tratate datele dvs. personale, va rugam sa cititi cu atentie si Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal: https://www.smartree.com/politica-de-confidentialitate.
 

2. DEFINITII

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi vor avea intelesurile specificate mai jos:

SMARTREE: reprezinta grupul Smartree format din societatile comerciale SMARTREE ROMANIA SRL si SMARTREE HRTECH SRL.

WEBSITE: reprezinta website-ul apartinand SMARTREE, care se afla la adresa https://www.smartree.com/, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind solutiile si serviciile oferite de catre SMARTREE;

UTILIZATOR: reprezinta persoana juridica care acceseaza WEBSITE-ul, in scopuri profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului WEBSITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea WEBSITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SMARTREE;

MARCI PROMOVATE: reprezinta marcile promovate de SMARTREE, proprietate proprie sau a unor parteneri si clienti.

 

3. CONTINUTUL WEBSITE-ULUI SI RENUNTAREA LA RASPUNDERE

Website-ul este utilizat in vederea conectarii cu clientii si potentialii candidati pentru pozitiile pentru care SMARTREE asigura consultanta cu privire la recutare, pentru a face cunoscute serviciile SMARTREE, pentru postarea de stiri, informatii si documente de interes in privinta resurselor umane – payroll, administrare de personal si munca temporara.

Persoanele juridice interesate de serviciile oferite de SMARTREE pot contacta societatea prin intermediul formularului de contact sau direct, prin utilizarea datelor de contact ale societatii, din site.
Persoanele fizice care sunt interesate de anunturile privind pozitiile disponibile, pot aplica la posturile disponibile prin transmiterea unui CV la adresa de e-mail indicata in website.

SMARTREE isi propune sa asigure ca toate informatiile de pe WEBSITE sunt corecte. Cu toate acestea, site-ul si materialele disponibile pe acest WEBSITE sunt furnizate numai in scopuri informative generale si nu sunt destinate sa furnizeze informatii complete sau indrumari cu privire la subiectele acoperite. 

Informatiile publicate si/sau disponibile pe Website nu constituie in niciun caz furnizarea de servicii de personal, de consultanta sau a oricarui alt tip de servicii. SMARTREE exclude in mod expres orice fel de raspundere pentru deciziile luate de dumneavoastra pe baza informatiilor si materialelor prezentate pe website.

Prin vizitarea WEBSITE-ului recunoasteti ca orice asumare a increderii pentru orice informatie sau orice alt material continut pe acest WEBSITE este in intregime pe propriul dvs. risc si toate celelalte garantii, angajamente, conditii si termeni, exprese sau implicite (inclusiv, fara limitare, in ceea ce priveste calitatea, gradul de adecvare pentru utilizare, performanta sau adecvarea scopului) in ceea ce priveste WEBSITE-ul sunt astfel excluse in cea mai mare masura permisa de lege. Orice raspundere pentru erori sau omisiuni cu privire la materialele publicate pe Website este exclusa, cu exceptia cazului in care aceasta raspundere este cauzata de frauda sau denaturarea frauduloasa din partea noastra.

Totodata trebuie sa admiteti ca nu putem garanta ca WEBSITE-ul va fi intotdeauna disponibil pentru dvs., datorita naturii internetului. In plus, recunoasteti faptul ca WEBSITE-ul poate fi indisponibil din motive de intretinere, dar, de fiecare data cand e posibil, vom efectua operatiunile de intretinere in afara orelor de functionare principale si vom incerca sa minimizam perioada de intrerupere.

 

4. CODUL DE CONDUITA

Prin navigarea pe WEBSITE sunteti de acord sa va asigurati ca detaliile pe care ni le furnizati prin intermediul formularelor de colectare a datelor sunt corecte si sa ne informati cu promptitudine daca vreunul dintre detaliile pe care ni le-ati furnizat despre dvs. se schimba.

Daca accesati orice parte a WEBSITE-ului, sunteti de acord:

• sa nu folositi site-ul in asa fel incat sa perturbati, sa interferati sau sa restrangeti utilizarea WEBSITE-ului de alti utilizatori terti;

• sa va asigurati ca orice materiale incarcate, afisate sau transmise de dvs. prin sau pe WEBSITE nu sunt false, ofensatoare, defaimatoare, amenintatoare, obscene, ilegale si nu incalca drepturile oricarei persoane, oriunde in lume si renunta la orice drepturi morale cu privire la astfel de materiale;

• sa nu revizuiti, sa decompilati, sa copiati sau sa adaptati orice software sau alt cod sau script care fac parte din WEBSITE si nici sa incercati sa transmiteti pe sau prin WEBSITE orice informatie care contine un virus, vierme, cal troian sau alte componenta perturbatoare;

• sa nu trimiteti mesaje e-mail de tip "spam" sau orice corespondenta nesolicitata care nu are legatura cu activitatile SMARTREE, la orice adresa disponibila pe WEBSITE; 

• sa nu schimbati, sa modificati, sa stergeti, sa interferati sau sa utilizati  in mod incorect datele continute pe WEBSITE introduse de sau referitoare la orice utilizator tert al WEBSITE-ului.

Daca suferim pierderi din cauza incalcarii de catre dvs. a acestor Termeni de utilizare, sunteti de acord sa ne despagubiti pe deplin pentru orice pierdere. Trebuie sa va asigurati ca aveti o protectie adecvata impotriva virusilor de calculator, a viermilor, troienilor sau a altor tipuri de atacuri rau-intentionate in timp ce utilizati Internetul si ca aveti o conexiune sigura la WEBSITE. 

WEBSITE-ul poate include legaturi hipertext la paginile de Internet ale unor terte parti. SMARTREE nu este responsabil pentru si nu poate acorda garantii cu privire la continutul sau disponibilitatea materialelor de pe oricare alte site-uri ce apartin unor terti. 

Orice opinii exprimate pe formularele pentru mesaje nu sunt in mod necesar cele ale SMARTREE.

 

5.   DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

SMARTREE este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuala referitoare la continutului acestui WEBSITE, inclusiv, fara a se limita la, articole, texte, fotografii, ilustratii, clipuri audio si video, marci comerciale, embleme si modele.

Nicio sectiune din continutul de proprietate intelectuala al acestui site nu poate fi reprodusa, distribuita sau publicata sub nici o forma sau prin niciun mijloc, fara acordul scris prealabil al SMARTREE. Prin urmare, vizitatorii WEBSITE-ului trebuie sa inteleaga si sa nu modifice, sa vanda, sa distribuie sau sa creeze lucrari/opere/ derivate, pe baza imaginilor si a informatiilor publicate pe acest site. 

Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea SMARTREE sau a partenerilor sai. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterioara.

Puteti tipari extrase de continut de pe WEBSITE sau oricare dintre pagini doar pentru interesul dvs. personal, dar in niciun caz si pentru alte scopuri. Puteti face o copie temporara a acestor pagini pentru scopul vizualizarii paginii din aplicatia de browser, dar nu aveti permisiunea de a copia, reproduce sau redistribui continutul acestor pagini, in intregime sau pe parti, fara consimtamantul scris al SMARTREE. Toate celelalte drepturi sunt rezervate.

 

6.   LIMITAREA RASPUNDERII

Privitor la continutul WEBSITE-ului, SMARTREE nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe WEBSITE, care nu se datoreaza culpei sale. Imaginile sunt prezentate pe WEBSITE cu titlu informativ, iar solutiile livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului cu sau fara notificare prealabila de catre producatori.

SMARTREE nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte imputari, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si Conditiilor. qSMARTREE nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionalii WEBSITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de a accesa anumite link-uri publicate pe WEBSITE care NU sunt din vina acestuia.

Utilizarea WEBSITE-ului si/sau a materialor si informatiilor puse la dispozitie prin intermediul acestuia se face pe riscul dumneavoastra. Toate elementele de pe WEBSITE va sunt puse la dispozitie „CA ATARE” si  „ASTFEL CUM SUNT DISPONIBILE”, cee ace nu atrage NICIUN FEL DE GARANTIE EXPRESA SAU IMPLICITA din partea SMARTREE.

 

7.   CONFIDENTIALITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SMARTREE depune eforturi constante de asigurare a conformitatii cu prevederile Regulamentului 679/ 2016 privind prelucrarea datelor personale. La completarea datelor dvs. personale pe formularele disponibile pe WEBSITE trebuie sa va bazati pe faptul ca SMARTREE isi asuma intreaga responsabilitate de operator de date personale pentru colectarea si procesarea acelor date, ca nu va folosi acele date in alte scopuri decat cele pentru care au fost colectate si ca nu va partaja datele dvs. cu terte parti decat pentru asigurarea scopurilor de prelucrare pentru care ne-ati incredintat  datele dvs.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: asigurarea serviciilor de comunicare in cazul solicitarii unei oferte sau pentru a va raspunde la solicitarile primite prin intermediul formularului online de la pagina de Contact, aplicarea la posturile publicate pe pagina de Cariere sau abonarea la newsletterul SMARTREE. 

Datele personale de identificare colectate de operatorul SMARTREE nu sunt difuzate catre terte parti Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transmise catre alte entitati terte cu care SMARTREE colaboreaza in mod permanent, doar in scopul bunei derulari a activitatilor asociate specificului de dezvoltare software al companiei noastre si intereselor noastre legitime legate de aceste activitati, cu exceptia situatiilor in care poate aparea o obligatie legala pentru SMARTREE de a partaja datele cu alte institutii sau autoritati. 

SMARTREE poate pastra datele personale de contact prelucrate pentru diferite perioade de timp, apreciate ca fiind rezonabile, in conformitate cu scopurile noastre de colectare. Datele pe care le furnizati prin intermediul formularelor de pe WEBSITE sunt pastrate pana la momentul primirii unei solicitari formulata clar la adresa dpo@smartree.com

Pe site-ul SMARTREE exista o rubrica in care sunt prezentate opiniile clientilor cu privire la calitatea serviciilor SMARTREE. In masura in care reprezentantii clientilor aleg sa isi dezvaluie si date cu caracter personal precum nume, prenume, functia ocupata, SMARTREE va publica aceste informatii la rubrica referinte doar cu acordul persoanelor responsabile de acele referinte.
Intregul proces de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal se supune Politicii de Confidentialitate privitoare la prelucrarea datelor personale care este disponibila aici.

 

8.   POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

WEBSITE-ul SMARTREE utilizeaza Cookies. Cookie-urile sunt mici fisiere de text care sunt stocate la nivel local, in cele mai multe cazuri temporar, in cache-ul browser-ului dumneavoastra. Cookie-urile sunt folosite, in special, pentru recunoasterea browser-ului de Internet. Totodata, Cookie-urile sunt folosite pentru controlul sesiunii si pentru analiza statistica. Aceste cookie-uri nu contin nici un fel de informatii personale cu exceptia adreselor IP ale dispozitivelor de pe care accesati WEBSIT-ul SMARTREE. Nici numele dvs., nici adresa de e-mail nu sunt colectate de un cookie.

Crearea unui mediu placut, consistent pentru utilizatorii nostri include, de asemenea, in unele cazuri, utilizarea de cookie-uri pentru a procesa informatii, in scopul de a intelege mai bine ceea ce va doriti de la site-ul web. Cookie-urile pot ajuta, de asemenea, pentru a personaliza vizita dumneavoastra. Putem folosi informatiile in urma vizitei dumneavoastra pentru a optimiza urmatoarea vizita pe site-ul nostru.

Inainte de a intra pe WEBSITE, aveti posibilitatea de a alege ce fel de cookie-uri putem folosi prin bifarea corespunzatoare a casetelor de activare de pe bara de cookies care se afiseaza in mod automat atunci cand accesati WEBSITE-ul. Mai mult de atat, puteti oricand sa preveniti activarea cookie-urilor prin intermediul unei setari corespunzatoare a browserului de Internet utilizat. In plus, tot din setarile de browser puteti sterge toate cookie-urile existente si puteti curata lista de adrese cu toate celelalte site-uri vizitate. Trebuie sa retineti totusi ca prin dezactivarea integrala a optiunilor de cookies va asumati o navigare mai lenta pe site si folosirea unor facilitati asigurate de cookies.

Modul in care SMARTREE foloseste aceste cookies este reglementat prin Politica de utilizare a cookie-urilor care este disponibila aici.

 

9.   CONDITII DE SECURITATE

SMARTREE face demersuri rezonabile pentru a asigura securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, pentru a va asigura informatiile si pentru a le proteja impotriva utilizarii neautorizate sau ilegale si a pierderii sau distrugerii accidentale, inclusiv:

• partajarea si furnizarea accesului la datele dvs., in masura minima necesara, sub rezerva restrictiilor de confidentialitate, acolo unde este cazul si in mod anonim, ori de cate ori este posibil;

• datele personale colectate de operatorul SMARTREE sunt stocate pe servere securizate, amplasate in incaperi protejate si cu acces fizic limitat;

• transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie;

• verificarea identitatii oricarei persoane care solicita accesul la informatii, inainte de a ii acorda acces la informatii;

• transferam datele dvs. doar prin intermediul unui sistem inchis sau prin transferuri de date criptate;

• Urmam standardele general acceptate pentru a stoca si proteja datele personale pe care le colectam, atat in timpul transmiterii, cat si odata primite si stocate, inclusiv utilizarea criptarii, acolo unde este cazul. 

• Departamentul de dezvoltare a solutiilor software SMARTREE a implementat Sistemul de management al securitatii conform certificarii ISO 27001. 

 

Furnizorul de servicii WEBSITE poate colecta si stoca in mod automat informatii in asa numitele inregistrari ale serverului, pe care browser-ul folosit de utilizator le transmite catre noi in mod automat. Aceste informatii stocate pot include:

• Tipul si versiunea navigatorului Web folosit;

• Tipul sistemului de operare folosit;

• Hostname-ul sau dispozitivul de pe care s-a facut accesarea;

• Data si ora la care serverul a primit informatiile.

 

Informatiile amintite mai sus nu pot face legatura cu o anumita persoana in mod individual. De asemenea, SMARTREE nu asociaza datele colectate de pe WEBSITE cu informatii din alte surse. Cu toate acestea, ne rezervam dreptul de a revizui informatiile, ulterior in cazul in care o suspiciune de utilizare in mod ilegal sau fara drept este supusa atentiei noastre.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

10.   LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIA

Orice neintelegere cu detinatorul website-ului sunt rezolvate pe cale amiabila de reprezentantii partilor. In cazul in care nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile se vor adresa instantelor judecatoresti competente din municipiul Bucuresti.
          
 

11. COMUNICAREA MODIFICARILOR

Daca informatiile de identificare ale unui utilizator se schimba, comunicati catre departamentul respectiv prin intermediul unui email trimis la adresa din pagina profilului personal. Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata catre utilizatori prin email, astfel incat acestia sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care au fost culese informatiile.

 

12. CUM NE PUTETI CONTACTA

Pentru orice intrebari, comentarii sau alte solicitari referitoare la prezentele Termene & Conditii ne puteti contacta prin e-mail la adresa: dpo@smartree.com  sau in scris la adresa: Bucuresti, Expo Business Park, Str. Aviator Popisteanu nr. 54A, Cladirea 2, etaj 4, sector 1, cod postal 012244.

Va multumim pentru vizitarea website-ului www.smartree.com!

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.