• office@smartree.com
  • 021 301 90 90

Valori si misiune

Home > Valori si misiune

Smartree este partenerul HR strategic pentru orice companie care tinde catre succes. Eforturile noastre sunt in permanenta concentrate in scopul cresterii eficientei proceselor de resurse umane, iar misiunea noastra se concretizeaza in valoarea pe care o aducem pentru tine.

Folosim expertiza pe care am acumulat-o in inovatie alaturi de tehnologie si de cei mai buni oameni pentru solutii dedicate care te pot ajuta in activitatea zilnica.

Calitatea serviciilor pe care le oferim este cladita pe:

  • atitudinea atenta si receptiva fata de nevoile clientilor;
  • competenta si incredere dobandite in anii de activitate;
  • responsabilitate fata de business-ul clientului, tradusa prin rigoare, exactitate si eficienta;
  • echipa specializata si bine pregatita.

Orice parteneriat pe care il construim are la baza urmatoarele valori:

IMPREUNA FACEM ECHIPA BUNA

Managerii de resurse umane administreaza in prezent cea mai importanta resursa a unei companii – oamenii.

Un manager de HR aloca insa mai mult timp activitatilor administrative, de absoluta necesitate in functionarea companiei ca intreg, decat managementul strategic al resursei umane – evaluare, motivare, dezvoltarea competentelor, loializare si retentie.

Credem ca organizatiile isi vor depasi cu adevarat limitele cand departamentele de resurse umane isi vor exercita pe deplin rolul strategic pe care il au in maximizarea potentialului capitalului uman. Din acest crez a luat nastere Smartree.

Prin dezvoltarea si implementarea de solutii de externalizare a proceselor de resurse umane noi preluam sarcinile administrative si oferim specialistilor in resurse umane ce este fundamental al lor – puterea de a se concentra pe OAMENI.

Increderea noastra in resursele umane, in munca facuta impreuna, in a spune “da” si in rezultate pozitive este o emblema care ne face indispensabili departamentelor de HR. In Smartree oamenii nostri te ajuta sa iti atingi, cu siguranta, obiectivele.

CREDEM IN RESURSE UMANE.

Suntem norocosi ca pasiunea pentru oameni a fiecaruia dintre noi s-a transformat in profesia noastra.

Acest lucru ne determina sa fim in mod natural dedicati muncii noastre si, in plus, ne ambitioneaza sa ne specializam pentru a deveni cu succes oamenii din spatele oamenilor de resurse umane.

CREDEM IN REZULTATE POZITIVE

Pasiunea noastra se masoara in rezultate tangibile pentru tine.

Eforturile noastre vizeaza in permanenta cresterea eficientei proceselor de resurse umane. Rezultatele concrete spun mereu adevarul. Acestea sunt valorile care ne-au ghidat in toate parteneriatele si, pentru ca s-au dovedit a fi bazele de necontestat ale eficientizarii activitatii clientilor nostri si a noastra, nu ne abatem de la ele. De aceea, companiile care au ales sa faca echipa cu noi pentru automatizarea proceselor de resurse umane aleg in fiecare an sa isi continue drumul cu noi. Pentru ca stiu deja ca au gasit in noi un partener strategic de incredere.

CREDEM IN IMPREUNA

Este important cine sta de partea ta pe drumul spre succes.

Suntem mandri ca, impreuna cu noi, departamentul de resurse umane nu numai ajunge, ci si isi depaseste obiectivele, pentru ca suntem potriviti unul cu altul. Obiectivele se ating mai usor in echipa.

CREDEM IN DA

La orice intrebare exista un raspuns, la orice problema exista o solutie.

Suntem aici pentru a oferi raspunsuri si solutii. Credem ca DA, putem sa ducem lucrurile la capat, DA, te putem ajuta in orice situatie si DA, suntem partenerul pentru orice companie care isi apreciaza resursa umana.

 

Solicita o oferta

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR