• office@smartree.com
 • 021 301 90 90

Alte Servicii

Home > Servicii HR > Alte Servicii
Alte Servicii

 

Pornind de la experienta noastra practica de peste 20 de ani in domeniul externalizarii serviciilor de resurse umane dar si a analizei nevoilor actuale din piata, am construit un portofoliu de servicii HR care sa vina in sprijinul tau in activitatea curenta.

 

Activitatile pe care ti le putem pune la dispozitie contra cost sunt:

 

 FNUASS – Pregatirea si depunerea dosarelor necesare pentru recuperarea de la organele statului a sumelor din indemnizatii pentru concediile medicale; Servicii de asistenta in recuperarea sumelor aferente concediilor medicale;

 Audit dosare personal – verificarea existentei la dosarul de personal a unei liste de documente precum: buletin/carte de identitate (copie), oferta de angajare, contractul individual de munca, extras din cazierul judiciar, fisa postului, samd;

 Fisa angajatului – realizarea fisei de post pentru fiecare pozitie din companie

 Rapoarte statistice:
Serviciul de completare a sectiunilor referitoare la salariati si calcul salarial din urmatoarele rapoarte de statistica ale Clientului: Serviciul nu include activitatea de depunere a acestor rapoarte la autoritatile competente.
Raspunderea Furnizorului pentru prestarea serviciilor se limiteaza la corectitudinea completarii rapoartelor exclusiv in limita informatiilor Clientului existente in platforma noastre software, MyStaff si in termenele aprobate de Furnizor in avans, obligatiile sale fiind de diligenta.

 • Raport statistica S1 (SERVTS) - frecventa lunara
 • Raport statistica LV - frecventa trimestriala;
 • Raport statistica S3 - frecventa anuala;
 • Raport statistica “Structura castigurilor (SCS)” - frecventa o data la 4 ani

   

   Consultanta legislativa:

Servicii de consultanta legala incluse in pretul tarifului lunar de calcul salarial, si anume servicii de consultanta pentru asigurarea respectarii prevederilor legale prin serviciile oferite de catre Smartree, precum si transmisia, in orice moment, a actualizarilor legislative sub forma de newsletter.

Servicii aditionale de consultanta legala, in completarea serviciilor de calcul salarial si administrare de personal. Prin aceste servicii oferim clientilor nostri consulta in domeniul resurselor umane, la cerere, conform nevoilor lor, acoperind urmatoarele aspecte din aria resurselor umane:

 • Intocmire/revizuire Regulament Intern;

 • Intocmire/revizuire Contract colectiv de munca;

 • Intocmire contracte individuale de munca si clauze speciale (de confidentialitate, de exemplu;

 • Consultanta legislativa privind legislatia muncii, relatiile de munca, administrarea de personal;

 • Consultanta legislativa privind salarizarea, taxe si impozite nationale;

 • Incetarea contractelor de munca, ca urmare a motivelor imputabile salariatului

 

Poate te intereseaza si alte servicii HR

SaaS pentru HR

Apeleaza la serviciile noastre de inchiriere software HCM pentru gestionarea centralizata si automatizarea proceselor interne de HR!

Afla mai multe

Externalizare salarizare

Apeleaza la serviciile noastre de externalizare salarizare pentru salarii corecte si platite la timp!

Afla mai multe

Administrare personal

Apeleaza la serviciile noastre de externalizare administrare de personal pentru eficienta si conformitate legislativa!

Afla mai multe

Leasing de personal

Apeleaza la serviciile noastre de leasing de personal pentru optimizarea costurilor operationale si transparenta in gestionarea personalului.

Afla mai multe

Recrutare

Apeleaza la serviciile noastre de recrutare pentru experienta de peste 10 ani in selectia de specialisti si pozitii de middle management!

Afla mai multe

Solicita o oferta

Nota de confidentialitate: Completand acest formular, imi dau acordul pentru prelucrarea datelor personale, doar in scopul pentru care au fost solicitate, conform cu Politica de Confidentialitate.

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.