• office@smartree.com
  • 021 301 90 90

Politica de calitate

Home > Politica de calitate

Smartree Romania este o organizatie transparenta, orientata catre client avand ca domeniu principal de activitate: servicii de salarizare si administrare de personal (Payroll Process Outsourcing), munca temporara, recrutare si alte servicii de consultanta in resurse umane.

Smartree a fost preocupat si a investit in permanenta pentru alinierea la standardele din industrie referitoare la calitatea serviciilor oferite si a cerintelor de securitate. Mai mult, datorita parteneriatului cu ADP (ADP este cel mai mare procesator de salarii la nivel global), Smartree Romania are acces la cele mai bune practici din domeniu si la expertiza extinsa, la cel mai inalt nivel in ceea ce priveste procedurile operationale, asigurarea calitatii pentru serviciile oferite, securitatea datelor si dezvoltarea capabilitatilor tehnice.

Prin parteneriatul cu ADP, toate sistemele informatice utilizate de Smartree sunt auditate anual, pentru a asigura conformitatea sistemelor cu politicile si standardele organizationale de securitate. Respectam normele stabilite de Programul de Securitate ADP in urmatoarele arii ale proceselor de calcul salarial si administrare de personal: securitatea fizica a resurselor de calcul salarial, securitatea echipamentelor, securitatea datelor si a aplicatiilor informatice, planuri pentru situatiile de forta majora in scopul asigurarii continuitatii proceselor critice.

Astfel, Smartree Romania este certificata ISO 27001:2017 - Sistemul de management al securitatii informatiei pentru dezvoltarea aplicatiilor software destinate procesarii calculului salarial, inchirierii programelor de salarizare dezvoltate intern, procesarea datelor salariale ale clientilor, recrutarea de personal.

Descarca Certificat ISO 27001:2017 al Smartree Romania.

De asemenea, din 2012, Smartree Romania este certificata ISO 9001:2008 - Sistemul de management al calitatii pentru activitatile de administrare si salarizare de personal, munca temporara, recrutare si alte servicii de consultanta in resurse umane. Prin auditurile organismului de certificare, acest sistem se recertifica la intervale de 3 ani si se supravegheaza anual. In 2018, Smartree a obtinut recertificarea conform noului standard: ISO 9001:2015.  

Descarca Certificat ISO 9001:2015 al Smartree Romania.

Smartree a implementat proceduri pentru a asigura controlul accesului la informatii, inclusiv in aplicatiile software dezvoltate, prin profiluri avansate pentru utilizatori, bazate pe diverse drepturi de acces si prin proceduri pentru depistarea activitatilor neautorizate de accesare a informatiilor.

Avem implementate politici si proceduri de Data Backup, Data Recovery sau Business Continuity la standarde internationale de securitate prin care ne asiguram ca activitatea noastra cat si a clientilor se poate desfasura fara intrerupere indiferent de evenimentele nepravazute aparute. Procedurile sunt testate si revizuite periodic si sunt de asemenea, validate si auditate de terte parti in conformitate cu regulile, reglementarile la zi si practica din domeniu.

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.