• office@smartree.com
  • 021 301 90 90

SaaS pentru HR

Home > Servicii HR > SaaS pentru HR
SaaS pentru HR

 

Inchirierea aplicatiilor software tip enterprise a devenit un model de business din ce in ce mai utilizat in ultima perioada. Tendintele la nivel global indica o preferinta a companiilor pentru utilizarea aplicatiilor de care au nevoie, fie ca vorbim despre sisteme ERP, CRM sau HCM sub forma unui serviciu de inchiriere, utilizand infrastructura furnizorului, ca o alternativa la forma clasica de licentiere.

Pentru companiile care vor sa isi gestioneze intern procesele de resurse umane, Smartree ofera posibilitatea de inchiriere a propriei aplicatii software, MyStaff. Am identificat mai jos cateva avantaje de care puteti beneficia daca apelati la metoda de inchiriere a aplicatiilor Smartree in defavoarea modelului on-premise. 

 

Avantaje inchiriere aplicatie HCM vs. licentiere

 

Pentru a vizualiza mai multe informatii despre cum te poate ajuta aplicatia noastra in optimizarea proceselor zilnice de HR, acceseaza pagina: MyStaff Software. 

 

O parte din clientii nostri

 

Poate te intereseaza si alte servicii HR

Externalizare salarizare

Apeleaza la serviciile noastre de externalizare salarizare pentru salarii corecte si platite la timp!

Afla mai multe

Administrare personal

Apeleaza la serviciile noastre de externalizare administrare de personal pentru eficienta si conformitate legislativa!

Afla mai multe

Leasing de personal

Apeleaza la serviciile noastre de leasing de personal pentru optimizarea costurilor operationale si transparenta in gestionarea personalului.

Afla mai multe

Recrutare

Apeleaza la serviciile noastre de recrutare pentru experienta de peste 10 ani in selectia de specialisti si pozitii de middle management!

Afla mai multe

Alte Servicii

Apeleaza la expertiza noastra diversificata in arii precum consultanta legislativa in Codul Muncii, arhivare electronica sau audit dosare de personal.

Afla mai multe

Solicita o oferta

Nota de confidentialitate: Completand acest formular, imi dau acordul pentru prelucrarea datelor personale, doar in scopul pentru care au fost solicitate, conform cu Politica de Confidentialitate.

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.