Software HRSmartree Romania iti pune la dispozitie trei variante de software HR pentru sustinerea proceselor de resurse umane necesare in organizatie. Personalizabile, usor de integrat si de utilizat, optiunile de software HR iti stau la dispozitie. Afla cum te pot ajuta in sarcinile de HR de zi cu zi si cum pot optimiza si gestiona intreaga activitate in organizatie.

Obtine soft HR

MyStaff

Software HR MyStaff

  • Suita de management HR MyStaff este creata pentru a sustine toate procesele cheie de resurse umane dintr-o organizatie. Beneficiile solutiei informatice MyStaff sunt vizibile la orice nivel al organizatiei.

Afla detalii

SmartPayroll

Software HR SmartPayroll

  • Activitatea HR are ca provocare majora functionarea departamentului de resurse umane ca un tot unitar, sinergie care poate fi obtinuta prin SmartPayroll, aplicatie software de salarizare si administrare HR.

Afla detalii

SmartAdministration

Software HR SmartAdministration

  • SmartAdministration, software HR complet pentru externalizare salarizare si administrare de personal, ofera o suita de servicii HR care acopera toate procesele de salarizare si obligatiile angajatorului cu personalul.

Afla detalii