• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
Inchide [x] Fii la curent cu ultimele noutati din legislatia muncii!

Fii la curent cu ultimele noutati din legislatia muncii!

Buna,
Iti multumim pentru interesul tau cu privire la noutatile Smart Update.

Cu stima,
Echipa Smartree

Descarca
Nota de confidentialitate: Completand acest formular, imi dau acordul pentru prelucrarea datelor personale, doar in scopul pentru care au fost solicitate, conform cu Politica de Confidentialitate.
 

Se majoreaza cuantumul diurnei legale acordate in Romania

30 Mart. 2023

Modificari aduse cuantumului diurnei acordate in Romania! Potrivit Ordinului nr. 1235/2023 pentru actualizarea cuantumului indemnizatiei de delegare/detasare si a cuantumului alocatiei de cazare prevazute in anexa la Hotararea Guvernului nr. 714/2018 privind drepturile si obligatiile personalului autoritatilor si institutiilor publice pe perioada delegarii si detasarii in alta localitate, precum si in cazul deplasarii in interesul serviciului, publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 261 din 29 martie 2023, cuantumul diurnei legale acordate in tara noastra va creste. 

Actul normativ prevede ca incepand cu data de 1 aprilie 2023, cuantumul diurnei legale acordate pe perioada delegarii si detasarii in alta localitate din Romania, precum si in cazul deplasarii in interesul serviciului se majoreaza la 23 lei/zi.

Valoarea diurnei legale era, anterior intrarii in vigoare a acestui act normativ, de 20 lei/zi.


 

Citeste mai multe din categoria Smart Update

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.