• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Smartree pentru Romania: #Șîeu vreau #autostrada

15 Mart. 2019

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa ai autostrada in propria ta tara? Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa-ti petreci un week-end in Romania in orice colt al tarii? Un week-end de care sa te bucuri realmente si pe care sa nu il petreci in mare parte pe drum?

Unul dintre compatriotii nostri a decis sa-si indeplineasca cu propriile maini acest vis. Sau cel putin sa ne arate ca se poate. L-am intalnit pe Stefan Mandachi, romanul care a construit primul metru de autsmartree vrea autostradaostrada, la Summitul "Romanian Business Leaders", eveniment la care si-a meritat locul pe deplin. I-a inspirat pe participanti, o comunitate puternica de antreprenori romani, care au strigat la unison „șîeu”, in semn de sprijin pentru inedita initiativa care sustine construirea de autostrazi in Romania. Mai mult decat un "sieu", expresia folosita de Stefan Mandachi si ajunsa deja virala: "șîeu" pune accentul in primul rand pe lipsa autostrazilor in Moldova, cea mai defavorizata regiune din acest punct de vedere.

Azi, ne inspira si pe noi, echipa Smartree, sa spunem intr-un singur glas o fraza foarte simpla: "Șî eu vreau autostrada!" In semn de solidaritate cu aceasta idee care s-a transformat rapid intr-o adevarata miscare civica, noi, echipa Smartree, vom lua o pauza de 15 minute, vineri, 15 martie, incepand cu ora 15:00. In formula completa, vom intrerupe activitatea zilnica pentru a arata in mod simbolic ca tuturor ne pasa. Si nu, nu suntem parte a unei miscari politice si nu, nu suntem singuri. Acesta este doar inceputul. Depinde doar de noi.

Echipa Smartree

https://www.facebook.com/negrutiu.florin/videos/733357867065973/  

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.