• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Alexandra Peligrad, noul CEO al Smartree Romania

4 Apr. 2019

Smartree Romania, lalexandra peligrad ceo smartreeider pe piata de externalizare a serviciilor de salarizare si administrare de personal, cu afaceri anuale de 17 milioane de euro, o numeste pe Alexandra Peligrad in functia de Chief Executive Officer, incepand cu 3 aprilie 2019. Adrian Stanciu, CEO al Smartree Romania, se va retrage de la conducerea companiei in care a activat in ultimii 10 ani.
 
Alexandra Peligrad a detinut timp de aproape 10 ani functia de Chief Financial Officer in Smartree Romania, fiind alaturi de echipa inca din 2009, iar implicarea sa in toate proiectele majore ale companiei au transformat-o in alegerea fireasca pentru preluarea functiei de CEO. In acest context, procesul de tranzitie catre noul management va fi unul lin, fara impact major in proiectele si procesele operationale Smartree. 

“Ma bucur sa preiau aceasta functie si sa pot continua procesul de dezvoltare accelerata a companiei, astfel incat sa ramanem un partener de incredere pentru clientii nostri si principala optiune a companiilor multinationale si romanesti in procesul lor de automatizare si eficientizare a fluxurilor de resurse umane” a declarat Alexandra Peligrad, noul CEO Smartree.

Anterior colaborarii cu Smartree, Alexandra Peligrad a ocupat diverse pozitii cheie in departamentele Financiar si Business Development din cadrul grupului Rompetrol si detine un Master in Business Administration la Central European University Business School si o certificare ACCA.


Cu o cifra de afaceri de 17 milioane de euro in 2018, in crestere cu cca 20% fata de anul precedent si peste 90 de angajati in cele patru birouri din Bucuresti, Pitesti, Craiova si Timisoara, Smartree s-a focusat in ultimii ani pe dezvoltarea de servicii si solutii cat mai customizate pentru necesitatile in continua evolutie ale pietei HR, inclusiv dezvoltarea de noi module ale aplicatiei sale HCM, MyStaff. 

Adrian Stanciu a contribuit semnificativ la cresterea si eficientizarea business-ului Smartree in perioada in care a ocupat functia de CEO.  

 

Citeste mai multe din categoria

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.