• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Smartree anunta un nou parteneriat cu Salarium, prin care angajatii pot solicita avansuri salariale

3 Mart. 2022

Smartree, partenerul strategic ce ofera servicii si solutii software integrate de resurse umane, anunta incheierea unui parteneriat cu Salarium Fintech, prima platforma de plata instanta a avansului salarial si de educatie financiara din Romania. Astfel, angajatii clientilor Smartree isi vor putea alege ziua in care vor sa primească avans salarial, fara comisioane sau dobanzi.

Prin intermediul platformei de tehnologie HR MyStaff, solutie software modulara dezvoltata de Smartree, peste 100.000 de angajati vor putea avea acces instant la salariul pentru zilele deja lucrate, oricand si de oriunde. Acest lucru va fi posibil efectuand cateva operatiuni simple, datorita integrarii aplicatiei Salarium cu MyStaff. Astfel, clientii Smartree vor putea beneficia de suport in acordarea avansului salarial, fara sa existe alte interventii in procesele interne sau rulajul financiar lunar al acestora.

Este parte din ADN-ul nostru sa le oferim clientilor nostri solutii care sa le faca viata mai usoara, iar parteneriatul cu Salarium este un demers firesc in acest sens. In plus, credem ca acest serviciu, inovator in prezent, va deveni norma pentru ceea ce inseamnă resurse umane si beneficii acordate angajatilor. Ne bucuram sa fim deschizatori de bune practici: aceasta optiune va creste nivelul de flexibilitate a accesului la salariul lunar, flexibilitate de care vor dispune angajatii clientilor nostri si, cu siguranta, va contribui si la retentia acestora, a declarat Alexandra Peligrad, CEO Smartree Romania.

Alexandra Peligrad, CEO Smartree

De asemenea, implementarea solutiei Salarium in cadrul serviciilor oferite de Smartree are ca obiectiv, pe langa facilitarea accesului la un beneficiu extrasalarial, si crearea unui impact pozitiv in viata angajatilor, acestia dobandind mai multa libertate in gestionarea propriului venit.

In prezent, mai mult de 15% din clientii Smartree practica plata salariala in doua transe lunare, avans si lichidare, insa majoritatea companiilor clienti acorda avansuri la cerere angajatilor care solicita plata in timpul lunii, inaintea datei de primire a salariului.

Salarium contribuie la modernizarea sistemului de salarizare si, de asemenea, introduce pe piata din Romania un concept nou - salary on demand. Ne bucuram sa venim cu aceasta solutie atat in intampinarea angajatorilor, cat si a angajatilor, iar prin intermediul parteneriatului cu Smartree, ducem mai departe misiunea companiei de a democratiza ziua de plata a salariului si de a solidifica acest beneficiu real oferit angajatilor”, a adaugat Alina Stefan, CEO Salarium Fintech.

Alina Stefan, CEO Salarium

Integrarea noilor tehnologii contribuie la eficientizarea si automatizarea unui numar mare de fluxuri si activitati repetitive din cadrul departamentului de HR. Astfel, acestea vin in intampinarea unor nevoi precum schimbarile legislative in domeniul muncii, modificari ale culturii organizationale, asigurarea unei comunicari transparente cu angajatii si numeroase alte schimbari rezultate in urma contextului pandemic. Smartree vine in sprijinul profesionistilor din HR cu noi solutii adaptate provocarilor pietei, care sustin automatizarea proceselor de payroll, administrare de personal, pontaje si alte procese consumatoare de timp si resurse. De asemenea, prin intermediul acestor servicii, Smartree faciliteaza accesul tuturor angajatilor la informatii personale, demers care este sustinut si prin noul parteneriat cu Salarium Fintech.

 

Despre Smartree

Lider in Romania pe piata serviciilor de outsourcing de salarizare si administrare de personal, Smartree ofera de peste 20 de ani, servicii si solutii software complete pentru managementul strategic al proceselor de resurse umane, aflate intr-o continua evolutie. Smartree are o pozitionare unica pe piata din Romania, fiind singurul partener local ADP, cel mai mare procesator de salarii la nivel global. Compania ofera expertiza in cele mai bune practici din industrie, dar si know how-ul celor peste 100 de specialisti care isi desfasoara activitatea atat in serviciile de payroll, administrare de personal, cat si in dezvoltarea de solutii software.

 

Despre Salarium Fintech

Salarium Fintech este prima solutie de plata instanta a avansului salarial si de educatie financiara din Romania. Prin intermediul aplicatiei mobile Salarium, disponibila in Google Play si AppStore, angajatii au posibilitatea sa solicite avansuri salariale, fara comisioane sau dobanzi, pentru zilele lucrate pana la momentul solicitarii.

 

Citeste mai multe din categoria

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.