• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Smartree obtine competenta Microsoft Gold Application Development

14 Noi. 2014

Microsoft Gold Application DevelopmentSmartree Romania obtine competenta Microsoft Gold Application Development si se distinge in top printre cele 1% companii din reteaua de parteneri Microsoft.

Aceasta distinctie reprezinta un angajament al Smartree ca solutiile software dezvoltate raspund nevoilor in schimbare ale clientilor, in actualul mediu de afaceri dinamic.

Pentru a obtine o competenta Microsoft Gold, organizatiile trebuie sa completeze cu succes un set riguros de examene prin care isi dovedesc nivelul de expertiza tehnologica si pun la dispozitie referinte din partea clientilor care atesta satisfactia acestora cu privire la solutiile software oferite si compatibilitatea cu tehnologiile Microsoft.

Prin distinctia de competenta gold obtinuta, Smartree primeste beneficii unice care sustin obiectivele de business ale companiei.

Certificarea Microsoft Gold Application Development este o recunoastere din partea Microsoft a competentelor tehnice ale Smartree in platforme de dezvoltare Microsoft. Dezvoltatorii si specialistii Smartree sunt instruiti cu privire la standardele Microsoft si au acces la o baza solida de cunostinte si la mediul de suport Microsoft.

Smartree isi dovedeste astfel capacitatea de a exploata cele mai noi functionalitati ale platformei Microsoft. Obtinerea acestei certificari ajuta Smartree sa valorifice cererile clientilor pentru solutii de business IT inteligente bazate pe tehnologii Microsoft.

Solutiile software dezvoltate de Smartree se bazeaza pe tehnologii Microsoft precum: SQL Server, Windows Server, Net Framework, ASPNET, Windows 7 si 8.

Afla mai multe despre solutiile software Smartree.

 

Citeste mai multe din categoria

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.