• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Smartree isi extinde prezenta in tara

21 Sept. 2017

Smartree Romania  deschide cel de-al treilea punct de lucru al companiei, in afara Bucurestiului, care va oferi servicii de externalizare calcul salarial si administrare personal. Aceasta mutare face parte din strategia de extindere a companiei, iar noul birou va deservi intreaga regiune, dar si o parte din noii clienti Smartree. adrian stanciu smartree

 

Potrivit reprezentantilor companiei, Municipiul Craiova este unul dintre punctele de interes ale momentului, care cunoaste un grad exponential de extindere. Aceasta evolutie se datoreaza numeroaselor parcuri industriale, centrelor de suport si dezvoltare software pentru aplicatii de tip enterprise, dar si facilitatilor de productie din industria de automobile.

De asemenea, aici se afla si  unul dintre cele mai mari centre universitare din tara. Asta inseamna un mediu de business competitiv, in plina dezvoltare, care poate deservi  companii multinationale din zonele cele mai  diverse, cum este si cazul clientilor Smartree.

„Am ales Craiova in urma consultarii unor studii despre piata muncii din Romania, dar si despre posibilitatile de dezvoltare pe diverse regiuni. Am vazut o oportunitate in a deschide un birou aici si am inceput sa testam piata. Am gasit oameni extrem de bine pregatiti in acest domeniu, care se potrivesc profilului pe care il cautam si asa a inceput totul”, a declarat Adrian Stanciu, CEO Smartree.

In prima faza, echipa din Craiova va fi formata dintr-un Team Leader si doi sau trei specialisti, insa, ea se va mari progresiv, pe masura ce va creste numarul de clienti, dar si de  servicii oferite. Inainte de inceperea activitatii, noii angajati vor beneficia de un training intern, in urma caruia se vor familiariza cu toate procedurile si standardele de „customer care” Smartree.

In prezent, Smartree are 85 de angajati, in centrele din Bucuresti, Pitesti si Timisoara. Compania ofera o gama completa de servicii precum salarizare, administrare de personal, analiza si raportare pentru management, recrutare, munca temporara sau consultanta in domeniu. Cei peste 180 de clienti sunt majoritar companii multinationale dar printre ei se numara si firme cu capital romanesc.

 

Citeste mai multe din categoria

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.