• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Smartree se parteneriaza cu DRUID pentru implementarea de chatboti de HR

17 Iun. 2021

DRUID, companie specializata in dezvoltarea de asistenti virtuali inteligenti pentru organizatii de tip Enterprise, anunta semnarea unui parteneriat tehnologic cu Smartree, lider în Romania pe piata serviciilor de outsourcing de salarizare si administrare de personal, pentru implementarea de solutii conversationale adresate departamentelor de resurse umane. Smartree lanseaza un prim asistent virtual, pe tehnologie DRUID, MySmarty, pentru a asigura interactiunea automatizata si accesul instant al angajatilor la informatii si documente specifice administrarii de personal, precum diversele tipuri de adeverinte sau fluturasi de salariu.

 

 

Astfel, chatbotul MySmarty va oferi suport angajatilor in precompletarea detaliilor necesare pentru cererile de zile de concediu sau cele administrative si generarea lor pe baza unor sabloane de documente predefinite, in urma interorgarii bazei de date, contribuind la cresterea satisfactiei angajatilor, prin eliminarea activitatilor redundante si reducerea timpilor aferenti comunicarii cu departamentul de resurse umane.

De asemenea, MySmarty va permite identificarea utilizatorului in functie de rolul pe care il are in companie; manager sau angajat, si va afisa in consecinta un meniu personalizat. Angajatii vor putea vizualiza toate cererile de concediu initializate si statusul lor, in timp ce managerii vor avea posibilitatea sa acceseze si cererile angajatilor alocati.

Intr-o etapa urmatoare, Smartree va extinde parteneriatul cu DRUID, astfel incat să acopere si alte procese repetitive din zona resurselor umane. Compania va integra in sistemului sau HCM, tehnologii conversationale noi, pentru a raspunde unor solicitari suplimentare ale angajatilor cu privire la procesele de integrare in companie, pregatire profesionala, compensatii si beneficii, dar si la eliminarea anumitor operatiuni manuale, precum introducerea sau actualizarea datelor personale.

 

„Parteneriatul cu DRUID, de care suntem foarte bucurosi, ne ofera ocazia sa reiteram pozitia noastra pe piata: aceea de a sustine departamentele de resurse umane in procesul de eficientizare si digitalizare a fluxurilor, concomitent cu imbunatatirea experientei angajatului printr-un acces instant la informații HR din interiorul organizatiei. Suntem convinsi ca utilizarea unei suite de aplicatii HCM care, on-top, să beneficieze de noile servicii de comunicare contextuala prin intermediul unui chatbot, reprezinta o prioritate pentru orice organizatie moderna”, declara Alexandra Peligrad, CEO Smartree Romania.

 

„Vad un potential formidabil in adaugarea expertizei Smartree, un lider de necontestat in piata serviciilor de outsourcing de administrare personal, la tehnologia conversationala DRUID. Este un mix unic, din care vor avea de castigat atat angajatii, cat si departamentele de resurse umane”, afirma Liviu Dragan, CEO DRUID.

 

DRUID este singura companie din Romania specializata in dezvoltarea de asistenti virtuali inteligenti dedicati proceselor complexe tip Enterprise, si unul dintre putinii furnizori la nivel global care acopera toate tipurile de implementari – cloud, hybrid sau on-premises. Peste 500 de sabloane conversationale preconfigurate pe roluri, procese si industrii asigura lansarea in productie in doar cateva saptamani.

Pentru mai multe detalii accesati www.druidai.com.

 

Despre Smartree:

Lider in Romania pe piata serviciilor de outsourcing de salarizare si administrare de personal, Smartree (www.smartree.com) ofera de peste 20 de ani, servicii si solutii software complete pentru managementul strategic al proceselor de resurse umane, aflate intr-o continua evolutie.

Smartree are o pozitionare unica pe piata din Romania, fiind singurul partener local ADP, cel mai mare procesator de salarii la nivel global. Expertiza în cele mai bune practici din industrie dar si know how-ul celor peste 100 de specialisti care isi desfasoara activitatea in serviciile de payroll, administrare de personal sau dezvoltare software au consolidat in permanenta portofoliul de clienti Smartree, format in majoritate din importante companii multinationale, dar si companii cu capital integral romanesc.

Despre DRUID:

DRUID (www.druidai.com) este o companie de tehnologie conversatională AI care dezvolta asistenti virtuali inteligenti pentru organizatii de tip Enterprise. Datorita sabloanelor conversationale preconfigurate si a tehnologiei proprietare NLU, Druid permite oricarei companii sa proiecteze si lanseze extrem de rapid asistenti virtuali inteligenti antrenati in conversatii specifice pe roluri, procese, industrii. Prin integrarea cu roboti UiPath, DRUID permite automatizarea unor procese complexe in care sistemele informatice schimba informatii cu utilizatori umani.

 

Citeste mai multe din categoria

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.