• office@smartree.com
 • 021 301 90 90
 

Noile beneficii ale aplicatiei HCM, MyStaff

27 Mart. 2019

smartree hr tech for the futureIn contextul schimbarilor legislative frecvente, a introducerii obligativitatii pontajelor si a cresterii constante a rolului departamentului HR in cadrul organizatiilor, nevoia de tehnologie actualizata pentru aceasta zona evolueaza constant. Iar noi intelegem lucrul acesta foarte bine! Fiind un pionier in serviciile de HR din Romania, cu o experienta de aproape 20 de ani in industrie, am investit constant in tehnologiile proprii, care vin sa gestioneze cea mai importanta resursa a unei companii: oamenii.

Am plecat de la o aplicatie software basic, adica o aplicatie simpla de calcul salarial si am ajuns la o solutie complexa, cu un grad ridicat de configurabilitate, care are in componenta sa 14 module distincte care acopera toate procesele de HR dintr-o organizatie si pot sustine luarea deciziilor strategice. Si pentru ca stim ca este tot timpul loc de mai bine, venim in sprijinul clientilor nostri cu optimizari de procese menite sa le faca usureze fluxurile si eforturile depuse zilnic. Scopul optimizarilor consta in cateva beneficii clare pentru cei care opereaza in aplicatie: reducerea posibilelor erori si usurinta in operarea aplicatiei si manevrarea datelor. Cum am transpus noi acest lucru in practica?

 • Am adaugat noi validari si restrictii in aplicatie, pentru a securiza operarea dar si datele introduse;
 • Am optimizat ecranele existente prin adaugarea de noi campuri sau eliminarea, dupa caz, a celor inutile
 • Am dezvoltat noi mecanisme de automatizare de procese.

Care sunt beneficiile acestor noi functionalitati?

1.Scaderea timpilor necesari de procesare a datelor

 • Gestionarea facila a documentelor angajatilor cu posibilitatea de incarcare bulk.  Acest aspect ofera suport companiilor care au nevoie de gestionare a datelor/documentelorsi in format scanat pe langa gestionarea datelor in modulul Administrativ,
 • Gestionarea orelor de intrare si de iesire din companie prin inregistrarea acestora ori in MyStaff, ori direct in ESS. In felul acesta pot fi evidentiate orele de intrare/iesire sau pot fi generate rapoarte cu privire la aceste ore, rapoarte ce au impact direct in zona de calcul salarial.

2.Reducerea posibilelor erori

 • Posibilitatea de generare automata a numerelor pentru actele aditionale. In felul acesta se economiseste timpul petrecut pentru gestionarea acestora in fisiere externe, reducand posibilitatea de eroare.

3.Imbunatatirea mecanismelor de securitate si conformitate cu normele GDPR

 • Posibilitatea de configurare a parolei pentru modulul Employee Self Service astfel incat sa corespunda exigentelor din domeniu
 • Crearea de noi utilizatori in portalul Employee Self Service (ESS) printr-un mecanism de generare care sa includa o combinatie de caractere, respectiv litere si cifre, pentru utilizatorii noi din aplicatie, eliminand astfel utiliziarea datelor personale.

4.Facilitarea comunicarii in cadrul organizatiei

 • Optiunea de vizualizare a calendarului colegilor in portalul Employee Self Service, cu afisarea prezentelor si absentelor, oferind posibilitatea ca echipele sa lucreze colaborativ
 • Posibilitatea de a gestiona cererile de modificare a datelor personale, fara a fi necesara vreo aprobare directa sau posibilitatea de a configura cereri de modificare a datelor de contract

Pentru mai multe informatii si detalii despre Solutia Mystaff si beneficiile oferite, solicita o intalnire cu un consultant Smartree!

 

Citeste mai multe din categoria

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.