• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Smartree HRTech: Creștere de peste 20% a cifrei de afaceri în 2023

17 Iun. 2024

Bucuresti, Romania – 12 iunie 2024Smartree HRTech, lider în furnizarea de servicii si solutii software integrate de resurse umane, anunta astazi rezultatele financiare ale anului 2023, marcate de o crestere a cifrei de afaceri de 21%. 
 

Rezultate financiare solide in 2023

Anul 2023 a fost un an de crestere pentru Smartree. Compania a inregistrat o cifra de afaceri de 25,1 milioane lei, in crestere cu 21% fata de anul precedent, ca urmare a consolidarii rezultatelor financiare, impreuna cu BIA Human Resources Management Services. Aceasta crestere a fost sustinuta de succesul solutiilor de software si de calitatea serviciilor furnizate de Smartree.  

Planuri ambitioase de crestere pentru 2024

Smartree va continua sa creasca sustinut si in 2024, investind in continuare in dezvoltarea de solutii software inovatoare, in domeniul managementului resurselor umane, avand ca obiectiv usurarea si eficientizarea muncii in departamentele de HR.

„Rezultatele obtinute in 2023 ne-au adus satisfactie, intr-un an marcat de cu totul alt tip de provocari si probleme, fata de anii precedenti, demonstrand increderea tot mai mare a clientilor în solutiile si serviciile noastre”, a afirmat Alexandra Peligrad, CEO Smartree. „Chiar daca piata muncii nu a mai fost foarte efervescenta in ultimul an, si angajatii nu-si mai schimba locul de munca cu usurinta cu care o faceau in anii anteriori, deficitul de personal ramane in continuare o problema majora. Smartree adreseaza aceasta provocare prin solutiile software de automatizare a proceselor de HR, si serviciile de outsourcing, pe care le ofera. Avem convingerea ca, prin investitiile continue in inovatie si in dezvoltarea echipei noastre, vom continua să creștem și în 2024, consolidand astfel pozitia de lider pe piata de solutii software si servicii de resurse umane din Romania.”

Lider in Romania pe piata serviciilor de outsourcing de salarizare si administrare de personal, Smartree ofera de peste 24 de ani, servicii si solutii software complete pentru managementul strategic al proceselor de resurse umane, aflate intr-o continua evolutie. Smartree are o pozitionare unica pe piata din Romania, fiind partener local ADP, cel mai mare procesator de salarii la nivel global. Compania ofera expertiza in cele mai bune practici din industrie, dar si know how-ul celor peste 100 de specialisti care isi desfasoara activitatea in dezvoltarea de solutii software, cat si in serviciile de payroll si administrare de personal.

Despre Smartree HRTech

Smartree HRTech, divizia de inovare in tehnologie software si servicii de HR, este detinuta de holdingul de investiti Delta Asset Invest, ce apartine lui Dragos Rosca, investitor activ în companii precum Smartree, Patiline, Ynovate Immo, 2Performant sau Bento.

 

Citeste mai multe din categoria

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.