Resurse HRIti simplificam activitatea prin unelte si resurse HR eficiente: un calculator de salarii sa determini costurile cu angajatii, ultimele noutati legislative interpretate din legislatia muncii – Smart Update si o arhiva de formulare utile in salarizare si administrarea de personal. Beneficiaza de consultanta HR oferita de Smartree.

Daca ai intrebari legate de salarizare, administrare de personal sau orice alte servicii HR, obtine consultanta.

Calculator salarii
  • Calculator salarii iconAfla costurile in lei aferente fiecarui angajat, conform legislatiei. Introduci salariul brut, numarul persoanelor aflate in intretinere si numarul de ore lucrate si ti se afiseaza toate costurile pe care compania trebuie sa le sustina.

Acceseaza

Smart Update
  • Smart UpdateColectie de noutati si interpretari legislatia muncii. Consultanta HR pentru cele mai recente modificari legislative din salarizare, administrarea de personal si orice alt aspect in relatiile de munca angajator-angajat.

Acceseaza

Formulare
  • Formulare HRFormulare HR, modele de contracte, fise de post, model demisie, decizii, dosar de personal, regulament de ordine interioara etc. Utilizeaza modele de documente profesionale de care ai nevoie in activitatea de HR.

Acceseaza

Dictionar HR
  • Dictionar HR iconDictionarul de HR contine termeni de resurse umane, legislatia muncii, training-uri si definitia acestora. Fii la curent cu terminologia HR in continua schimbare.

Acceseaza

Infografice
  • Infografice iconSectiunea de Infografice prezinta informatii despre salarizare, administrare HR si serviciile Smartree intr-o forma vizuala, accesibila, usor de urmarit.

Acceseaza

Newsletter
  • Newsletter iconIn aceasta sectiune te poti abona la newsletter-ul lunar si poti consulta si arhiva de newslettere. Vezi avantajele pe care lei ai daca primesti newsletter-ul Smartree.

Acceseaza