Salarizare
Servicii si externalizare salarizare, prin software resurse umane propriu

Procesul de salarizare este o necesitate pentru afacerea ta. Dar poti sa faci mai mult cu acest calcul salarial. Iar procesul de salarizare ar putea sa faca mai multe pentru tine.

Salarizarea mai usoara si mai rapida imbunatateste respectarea tututor aspectelor legale si duce spre un management optimizat al resurselor umane.

Salarizarea nu inseamna doar plata angajatilor. Toate aspectele business-ului tau interactioneaza si sunt influentate de functiile salarizarii. Datele de payroll te pot ajuta in activitatea business-ului tau.

Doresc mai multe informatii

10 beneficii externalizare salarizare prin Smartree

Optimizare: Salarizare rapida si corecta, prin serviciile Smartree;

Flexibilitate: adaptarea procesului de salarizare la specificul companiei tale;

Conformitate: risc scazut in procesarea salariilor – salarizare corecta, in acord cu legislatia in vigoare;

Siguranta: acces controlat la datele de salarizare;

Securitate: stocarea securizata a bazei de date – Smartree este certificata ISO 27001: 2013 Sistemul de management al securitatii informatiei;

Automatizare: transfer automat al datelor in contabilitate;

Centralizare: modul de pontaj consolidat orar, zilnic si lunar, care constituie baza pentru calculul salarial al fiecarui angajat;

Control: Sistem de raportare asupra costurilor salariale la nivel de angajat, departament, companie, grup de companii sau pe centre de cost.

Calitate: Smartree este certificata ISO 9001:2008 – Sistemul de management al calitatii pentru activitatile de administrare si salarizare de personal, munca temporara, recrutare si alte servicii de consultanta in resurse umane.

Recunoastere: peste 150 de clienti au ales Smartree pentru servicii de externalizare salarizare.

Procesul de salarizare inseamna mai mult decat calcul salarii. Descopera cum externalizarea procesului de salarizare poate fi un catalizator in transformarea business-ului. Smartree are peste 15 ani experienta ca furnizor de servicii salarizare pentru companii medii si mari si isi dovedeste expertiza in fiecare zi, prin rezultate obtinute de cei 85 de specialisti in salarizare, administrare personal si solutii software pentru HR.

Gestionam cu maximum de profesionalism cele doua dimensiuni din salarizare: relatia companie-angajati si relatia companie-autoritati. Tu primesti doar rapoartele si astfel ai timp sa acorzi atentia cuvenita planificarii, strategiei de resurse umane, motivarii si dezvoltarii oamenilor.

Obtine mai mult de la serviciile de externalizare salarizare prin integrare cu modulul Payroll al software-urilor Smartree si prin raspunsuri profesioniste la toate cerintele de HR. Este momentul sa regandesti procesul de salarizare. Esti pregatit?

Doresc mai multe informatii


 • Salarizare
  Outsourcing salarizare si software resurse umane
  Administrare personal
  Servicii si software HR de administrare personal
  Munca temporara
  Agent de munca temporara si leasing de personal
  Recrutare
  Servicii de recrutare si selectie de personal