Munca temporara
Serviciile de munca temporara intra intr-o noua era prin folosirea tehnologiei ca instrument de eficientizare si crestere a transparentei intre companiile care utilizeaza salariati temporari si agentul de munca temporara.

Cand stii ca ai nevoie de munca temporara

Nevoia de leasing de personal este creata de situatii aparte:

✔ Contabila intra in curand in concediu de maternitate. Cine ii va face treaba la fel de bine?

✔ Cum pot angaja inca 50 de oameni in call center, in perioada aceasta foarte aglomerata, daca numarul de angajati este restrictionat anul acesta?

✔ Am o companie intr-o alta tara si am nevoie de specialisti romani, insa nu doresc sa imi deschid o filiala in Romania.

Obtine detalii despre serviciile de munca temporara
Nume*


Adresa de e-mail*


Telefon


Nume companie*


Cum te putem ajuta? Trimite-ne un mesaj

 


8 beneficii ale leasing-ului de personal

Prin propriul software de management HR, Smartree ofera un pachet complet de servicii integrate de munca temporara:

MyStaff Self Service✔ Angajatii temporari acceseaza datele personale si de angajare prin portal online (aplicatie web-based).

MyStaff Recruitment✔ Compania client gestioneaza proiectele de recrutare prin intermediul unui portal online in care urmareste procesul de recrutare si optimizeaza costurile si timpul alocat fiecarui proiect.

MyStaff Reporting✔ Un element foarte important in zona serviciilor este reprezentat de rapoarte de management pentru clientii de munca temporara. In cazul companiilor care beneficiaza si de servicii de salarizare si administrare HR, acestea au acces la rapoarte consolidate.

MyStaff Time✔ Pontajul angajatilor proprii si al celor temporari este automatizat printr-un modul online, astfel incat procesul de colectare a prezentelor si absentelor se eficientizeaza. In plus, software-ul este configurat si adaptat specificului fiecarei companii: de la office la productie si retail.

Gestionarea angajatilor✔ Gestionarea totala a salariatului temporar si asumarea proceselor aferente (contracte de munca, pontaje, salarii platite la timp, efectuarea serviciilor de Protectia Muncii si Medicina Muncii) de catre compania noastra, in calitate de angajator legal.

✔ Recrutarea angajatilor temporari.

Expertiza legislativa✔ Contract individual de munca intre Smartree si salariatul temporar, pus la dispozitia clientului.

✔ Suport si expertiza pe legislatia muncii.

Facilitatile administrative prin agent de munca temporara

Perioadele cu mare incarcare, concediile de odihna sau cele de maternitate nu mai creeaza intreruperi sau crize ale activitatii zilnice acum. Iti oferim angajati doar pentru perioada in care ai nevoie de ei prin munca temporara. Procesul de cautare si inlocuire a unei persoane sau de suplimentare a fortei de munca este sarcina noastra.

Mai mult, nu trebuie sa iti cresti costurile salariale sau sa operezi taieri ca sa te incadrezi in fondul de salarii disponibil. Angajatul va figura pe statul nostru de plata, iar obligatiile legale fata de acesta sunt responsabilitatea noastra. Activitatea companiei continua nestingherita, rentabil si fara risc. Daca la sfarsitul contractului iti dai seama ca iti place cum performeaza si cum s-a integrat angajatul temporar, ii poti oferi un job permanent.

Cativa dintre clientii nostri

Obtine mai mult prin serviciile de munca temporara integrate cu tehnologia Smartree!

Doresc mai multe informatii


 • Salarizare
  Outsourcing salarizare si software resurse umane
  Administrare personal
  Servicii si software HR de administrare personal
  Munca temporara
  Agent de munca temporara si leasing de personal
  Recrutare
  Servicii de recrutare si selectie de personal