ClientiAlatura-te celor peste 180 de companii nationale si multinationale care au incredere in serviciile Smartree, obtine o cotatie!

Cum se simte un client Smartree?

McDonald's
McDonald’s Romania

„Motivul principal pentru care am apelat la Smartree Romania a fost nevoia strategica de a optimiza activitatea noastra de salarizare, administrare a personalului si sistemul de Time&Attendance al angajatilor. Prin implementarea acestui proiect important am reusit sa realizam optimizari semnificative in ceea ce priveste latura operationala a business-ului si in acelasi timp ne-am bucurat si de beneficiile unui sistem de raportare unic.

Smartree Romania are un grad ridicat de implicare, folosindu-se de cunostintele si expertiza dobandita de-a lungul timpului pentru a implementa cu succes acest proiect.”

philips romania logoPhilips Romania

„Colaborarea cu Smartree Romania a inceput in anul 2003 pe partea de externalizare a serviciilor de calcul salarial, iar pe partea de furnizare solutii munca temporara din anul 2013.

Astfel, de-a lungul timpului, Smartree s-a dovedit un partener strategic, dand dovada de profesionalism si rapiditate in furnizarea serviciilor de calcul salarial si administrative, precum si in furnizarea personalului temporar si gestionarea acestuia, in conformitate cu prevederile legale in vigoare si cerintelor companiei noastre.

Mentionam profesionalismul si expertiza echipei Smartree in furnizarea serviciilor administrative, de calcul sala”

amromcoAmromco Romania

„In cei peste 5 ani de colaborare, de cand Amromco a externalizat serviciile de payroll catre Smartree Romania (ianuarie 2008), Smartree s-a dovedit un partener de incredere: reuseste sa raspunda promt cerintelor companiei noastre, cu respectarea termenele de livrare si isi imbunatateste in permanenta nivelul serviciilor.

In ciuda numeroaselor schimbari legislative intervenite in aceasta perioada, Smartree Romania a reusit sa-si analieze programul astfel incat sa se incadreze de fiecare data in termenele legale, fara nicio disfunctionalitate resimtita la nivelul nostru.

O recunoastere speciala se datoreaza relatiei intre Amromco si echipa suport alocata de catre Smartree Romania – echipa care s-a remarcat in permanenta printr-un nivel excelent de servicii catre client si spirit de initiativa in rezolvarea problemelor.”

PetroSantander Romania

„Pe durata colaborarii noastre de 2 ani, Smartree a reusit sa dezvolte o solutie personalizata de externalizare a serviciilor, care combina avantajele utilizarii platformei lor proprietare (inclusiv modulele care reglementeaza modificarile legislative), cu garantia si beneficiile oferite de procesul externalizarii acestor servicii.Smartree Romania s-a remarcat prin rapiditatea cu care au realizat adaptarea serviciilor si a regulilor de business, la standardele specifice industriei petroliere. Parteneriatul cu Smartree Romania ne-a permis sa ne concentram pe imbunatatirea managementului strategic al resurselor umane, aducand valoare organizatiei noastre.Calitatea serviciilor prestate si proactivitatea angajatilor ne fac sa consideram Smartree Romania drept partenerul nostru strategic, recomandandu-l cu caldura catre orice companie care decide sa-si externalizeze serviciile de resurse umane.”

electronic arts logoElectronic Arts

Smartree s-a dovedit un partener strategic, dand dovada de profesionalism si rapiditate in adaptarea la nevoile Electronic Arts Romania, prin gestionarea personalului temporar in conformitate cu prevederile legislative in schimbare si cu cerintele noastre de business.

Dorim sa mentionam profesionalismul si expertiza echipei Smartree in furnizarea serviciilor de munca temporara, fapt sustinut si de continuarea colaborarii de aproape 4 ani.

Calitatea, proactivitatea si rapiditatea serviciilor de munca temporara furnizate ne indreptatesc sa recomandam Smartree pentru orice companie decide sa opteze pentru astfel de servicii.”

Astellas, client SmartreeAstellas Romania

„In timpul colaborarii noastre, Smartree a reusit sa construiasca o solutie personalizata de outsourcing, bazata pe nevoile noastre, care combina avantajele platformei software proprietare Smartree, inclusiv cele legate de cadrul modificarilor legislative frecvente, cu garantii si angajamente oferite de externalizarea acestor servicii.

Metoda Smartree Romania de a personaliza rapid serviciile oferite prin intelegerea regulilor noastre de afaceri, specifice industriei, este parte a parteneriatului nostru. Colaborarea cu Smartree Romania ne-a permis sa ne concentram pe managementul strategic al resurselor umane pentru consolidarea valorilor oferite de organizatia noastra.

Calitatea si proactivitatea serviciilor furnizate ne indreptatesc sa consideram Smartree partenerul nostru strategic si sa le recomandam calduros pentru orice companie care decide sa opteze pentru externalizarea serviciilor de HR.”

Knauf, client SmartreeKnauf Romania

„Fondat in 1932, Knauf Westdeutsche Gipswerke este unul dintre principalii furnizori de materiale de constructii in Europa si in lume. Knauf Romania a fost fondata in 1993 ca o subsidiara a Knauf GMBH Austria. Ariile de vanzare ale diviziei din Romania au permis o extindere rapida a retelei de distributie, ceea ce a dus la o eficienta crescuta a urmaririi comenzilor si o penetrare uniforma a materialelor si sistemelor Knauf pe piata din Romania.

In 2004, din cauza nevoilor companiei, am decis sa externalizam administrarea de personal si procesele de payroll. Asadar am ales Smartree pentru a fi un furnizor extern al acestor servicii, incluzand procesarea si livrarea rapoartelor specifice autoritatilor competente. Rezultatele din primele luni ale echipei tinere si entuziaste ne-a facut sa credem si mai mult in potentialul Smartree. Singurul lucru pe care trebuie sa-l facem acum este sa le comunicam exact ce si cum avem nevoie de sprijin si sa le trimitem lunar datele necesare pentru calcularea salariului. In schimb am primit intotdeauna raspuns imediat, acuratete si livrarea serviciilor la timp.

Smartree este mai mult decat un partener – ii vedem ca pe o parte integrata si esentiala a companiei noastre datorita faptului ca gestioneaza un aspect atat de important. In concluzie suntem foarte satisfacuti de parteneriatul nostru si, dupa o relatie atat de indelungata, putem recomanda Smartree cu mare incredere, ca un furnizor specializat si eficient, pe piata de servicii externalizate de HR. ”

Devino client Smartree!

Obtine o cotatie