• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Smartree in Cluj: Cum se poate dezvolta business-ul in mediul de afaceri clujean?

9 Mai 2014

Smartree este o companie ce ofera servicii software in sectorul administrarii de personal si payroll. Saptamana aceasta reprezentantii companiei au decis sa deschida un birou regional in Cluj-Napoca. Despre ce perspective de dezvoltare are business-ul in mediul de afaceri clujean ne-a vorbit Oana Banu, specialista in Marketing si Comunicare in cadrul Smartree.

Brand Report: Ce a determinat compania Smatree sa deschida un birou de reprezentanta in Cluj-Napoca?

Oana Banu: Cresterea nevoii de servicii de salarizare de calitate in zona, dezvoltarea semnificativa a mediului de afaceri local in ultima perioada, precum si tendinta companiilor multinationale de a se reloca sau de a deschide sucursale in judetul Cluj si zonele invecinate sunt factori care au contribuit la decizia de deschidere a unui birou in teritoriu. Proiectul de extindere in zona de vest a Romaniei se inscrie in planul Smartree de dezvoltare regionala din ultimii ani.

S-a format un pattern al nevoilor de servicii software pentru administrarea departamentului de resurse umane in mediul business din Cluj?

Necesitatea serviciilor software pentru administrarea departamentelor de HR in mediul de business din Cluj a aparut pe fondul dezvoltarii afacerilor, a cresterii numarului de angajati si a constientizarii, din partea managmentului companiilor, a beneficiilor oferite de utilizarea unui soft HR precum cel oferit de Smartree. Mai mult, externalizarea sarcinilor de HR permite concentrarea pe core business si noi directii de dezvoltare.

Compania Smartree ofera servicii de administrare de personal si de payroll, dar are si o platforma de recrutare. Care dintre cele doua directii credeti ca o sa se dezvolte mai bine prin biroul teritoriul din Cluj-Napoca?

Atat externalizarea proceselor de payroll si administrare de personal, cat si serviciile de recrutare si munca temporara au potential de crestere in regiune. Prin biroul din Cluj-Napoca, Smartree ofera acces business-urilor din zona la o gama diversificata de servicii HR. Luand in considerare contextul economic si experienta Smartree de pana acum, preconizam o dezvoltare pe partea de externalizare payroll si munca temporara.

Reprezentantii companiei Smartree au participat si la HR SUMMIT CLUJ ca parteneri ai evenimentului. In cadrul summit-ului specializat pe resurse umane, Smartree si-a prezentat oferta de business participantilor la eveniment printr-un stand expozitional.

HR SUMMIT este cel mai important eveniment regional dedicat managerilor si specialistilor de resurse umane si a adus anul acesta 17 speakeri cu o experienta de peste 15 ani in industria HR&management. Acestia au pus la dispozitia participantilor studii de caz, exemple concrete si solutii practice cu ajutorul carora isi vor putea imbunatati activitatea profesionala. Evenimentul se desfasoara in trei orase importante din Romania: Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi.

Compania Smartree s-a infiintat in 2000, iar in prezent activeaza in Bucuresti, Timisoara, Pitesti si Constanta. 430 000 de angajati sunt procesati anual de specialistii companiei si are peste 150 de clienti. 80 de specialisti sunt angajati in compania Smartree.

Citeste articolul original pe Brand Report

 

Citeste mai multe din categoria Tendinte HR

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.