• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Studiu HR Club: Smartree Romania, prima alegere in servicii de administrare HR

27 Mart. 2014

Smartree RomaniaSmartree Romania a fost desemnata compania cu cel mai mare nivel de awareness, utilizare si potential la serviciile de administrare HR, in urma unui studiu realizat de HR Club & Daedalus Millward Brown in perioada noiembrie 2013 – ianuarie 2014.

Serviciile de administrare HR includ toate aspectele care tin de payroll si administrare de personal.

Studiul “The Romanian HR Services Market - A Client/Supplier Perspective -“, publicat in februarie 2014, a fost realizat pe intreg teritoriul Romaniei in randul clientilor – responsabili pentru activitatile de HR din companie – si a companiilor furnizoare de servicii HR.

In procesul de selectie a furnizorilor de servicii HR, cele mai importante criterii sunt experienta in domeniu, valoarea banilor platiti si expertiza, potrivit aceluiasi studiu. In acelasi timp, serviciile cu cel mai mare potential de externalizare in 2014, conform opiniei respondentilor, sunt munca temporara, studiile payroll, executive search si dezvoltare profesionala si training.

Smartree Romania ofera atat servicii de payroll si administrare personal, cat si munca temporara si recrutare. Citeste mai mult despre serviciile Smartree.

Te-ar mai putea interesa si:

Creeaza-ti propriul departament virtual de HR

Cum reduci timpul de introducere a datelor. Studiu de caz

De ce sa investesti intr-un soft de resurse umane?

 

Citeste mai multe din categoria Consultanta salarizare

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.