• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Studiu de caz: Arggo Consulting

21 Iul. 2020

Context: 

Arggo Consulting, furnizorul local de solutii enterprise end-to-end, partener Microsoft, premiat in 2016 pentru cea mai buna performanta la categoria solutiilor business, a ajuns in mai putin de 4 ani la peste 140 de clienti si 50 de angajati. Desi procesul de salarizare era externalizat, activitatile specifice departamentului HR implicau in continuare multe operatiuni manuale, consumatoare de timp dar si generatoare de erori. 

 

externalizare salarizare

 

In urma unei analize si a stabilirii prioritatilor strategice ale companiei si focusarea pe activitatile care reprezinta core business-ul, Arggo Consulting a luat hotararea de a adauga mai multa automatizare pentru procesele administrative si pentru cele de salarizare.

Am ales externalizarea serviciilor de salarizare si administrare personal catre Smartree si utilizarea aplicatiei MyStaff datorita consultantei oferite atat pentru a fi in conformitate cu legislatia muncii precum si datorita sigurantei oferite de aplicatia MyStaff prin testarile permanente si procedurile de back-up al datelor. Pe termen lung, implementarea MyStaff ne ofera increderea necesara ca, indiferent de cresterea numarului de angajati sau de situatiile noi aparute, vom avea un calcul salarial corect, cu un minim de efort din partea utilizatorilor nostri. 

Andrei Carcu
General Manager
Arggo Consulting

Obiective: 

  • Automatizarea mai multor procese repetitive si consumatoare de timp
  • Eliminarea riscurilor si incertitudinii asociate frecventelor schimbari legislative
  • Corectitudine si usurinta in efectuarea calculului salarial, indiferent de dimensiunea companiei

 

Servicii oferite: 

Principalele servicii contractate de Arggo Consulting au fost cele de calcul salarial si administrare de personal concomitent cu transmiterea si depunerea in Revisal a datelor privind angajatii.

Tot procesul de administrare personal si salarizare este sustinut de catre specialistii in-house Smartree. Acestia pregatesc documentele necesare angajarii si incetarii activitatii in cadrul companiei Arggo Consulting, precum si orice alte modificari ale contractelor de munca in vigoare, asigura consultanta cu privire la aspectele legate de legislaČ›ia muncii si proceseaza efectiv calculul salarial lunar, pe baza regulilor definite in aplicatie. 
Chiar daca in cazul de fata vorbim despre externalizarea serviciilor de payroll, Smartree ofera si posibilitatea accesului in aplicatie. Asadar, reprezentantii companiei Arggo Consulting, au posibilitatea de a introduce singuri date, de a genera documentele si rapoartele necesare. 

In plus, angajatii Arggo Consulting isi pot accesa online fluturasii prin intermediul modulului Employee Self Service. Acest lucru le ofera independenta in raport cu departamentul de resurse umane si accesul mai rapid la informatii care ii privesc direct, precum situatia actualizata a zilelor de concediu ramase sau istoricul fluturasului de salariu. 

 

Beneficii: 

  • Scaderea timpului de verificare si corectare a statelor de plata in mai putin de 1 ora
  • Scurtarea timpilor de input de date pentru procesul de calculul salarial si administrare de personal
  • Managementul centralizat al proceselor de administrare personal si salarizare din companie dintr-o singura interfata
  • Transparenta proceselor de HR si comunicarea eficienta dintre salariati si HR prin intermediul modulului ESS
  • Acces si posibilitate de configurare de noi rapoarte personalizate

 

Citeste mai multe din categoria Studii de caz

 

Solicita o oferta

Nota de confidentialitate: Completand acest formular, imi dau acordul pentru prelucrarea datelor personale, doar in scopul pentru care au fost solicitate, conform cu Politica de Confidentialitate.

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.