• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Smartree Romania participa la HR Tech 2014

17 Noi. 2014

Smartree Romania participa, in calitate de partener, la conferinta HR Tech Expo & Conference din 20 noiembrie 2014 alaturi de McDonald’s cu prezentarea “Smarter Rewards: McSmile Integrated Tool”.

HR Tech 2014

Anamaria Borza, CTO Smartree Romania, prezinta alaturi de Liviu Osman, IT Manager McDonald’s Romania, felul in care McDonald’s a reusit sa implementeze programul McSmile cu ajutorul tehnologiei Smartree.

Programul McSmile consta, practic, in acordarea de puncte McSmile angajatilor McDonald’s pe baza performantelor obtinute. Prin utilizarea aplicatiei dezvoltate de catre Smartree, procesul de gestionare si auditare a acestor puncte s-a automatizat si fluidizat.

Anamaria Borza are o experienta de peste 9 ani in domeniul externalizarii proceselor de resurse umane. Ea a fost implicata in ultimii 6 ani in dezvoltarea si implementarea solutiilor de salarizare & HR. Pasionata de tehnologie, Ana este licentiata a Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Liviu Osman este IT Manager la McDonald’s Romania. A coordonat proiecte complexe, traducand toate cerintele de business in solutii IT performante. Aplica toate principiile unui management IT modern si efectiv, avand o experienta vasta in conducerea proiectelor si a infrastructurii IT. Foarte motivat, dornic mereu sa invete, imbina tehnologiile de varf cu o cunoastere aprofundata a mecanismelor prin care o afacere poate avea succes.

Anterior a fost, timp de 4 ani, IT Services Manager pentru Coca-Cola HBC Romania si Moldova. Liviu Osman este absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare a Universitatii Politehnica Bucuresti si membru in CIO Council (Organizatia IT Managerilor din Romania).

Monica Spiteri, Business Development Director Smartree Romania, este speaker in panelul The Future of HR in the age of shared services. Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul consultantei si externalizarii proceselor de resurse umane, Monica a fost implicata in numeroase proiecte de optimizare si eficientizare prin soluţii tehnice a proceselor de HR, oferind consultanta mai ales companiilor multinationale.

HR Tech Expo & Conference va avea loc la Hotel Marriott Bucuresti pe 20 noiembrie 2014 si se adreseaza:

  • Managerilor si specialistilor in resurse umane din toate industriile;
  • Managerilor de achizitii, directorilor tehnici, specialistilor IT.

Ne vedem joi la HR Tech!

Citeste mai multe detalii despre participarea Smartree la HR Tech Expo & Conference.

Te-ar mai putea interesa si:

Smartree obtine competenta Microsoft Gold Application Development

Prezentare Smartree Romania la HR Tech 2013

Soft HR

 

Citeste mai multe din categoria Legislatia muncii

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.