• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Smartree Romania participa la HR Tech 2013

20 Noi. 2013

Smartree Romania participa, in calitate de partener, la conferinta HR Tech Expo & Conference din 21 noiembrie 2013 cu prezentarea “Productivitate prin tehnologie: Clock to Payroll, Web to Payroll & Plan to Payroll”.HR TechMonica Spiteri si Carmen Sarbu vor prezenta aplicat felul in care tehnologia Smartree creste productivitatea si eficientizeaza activitatea departamentului de HR, de la ora 9:45.

Monica Spiteri este Business Development Director Smartree Romania. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul consultantei si externalizarii proceselor de resurse umane, Monica a fost implicata in numeroase proiecte de optimizare si eficientizare a proceselor de HR, oferind consultanta mai ales companiilor multinationale.

Monica este licentiata a Facultatii de Relatii Economice Internationale, ASE Bucuresti, precum si a ISG Paris. Din anul 2008 este si Asociat CIPD (Chartered Institute of Personnel Development).

Carmen Sarbu este Product Manager Smartree Romania, este masterata in Managementul resurselor umane, ASE Bucuresti si are o experienta de 5 ani in analiza si implementarea sistemelor de Time Management.

Principalele domenii de activitate in care este specializata sunt consultanta in optimizarea proceselor de business, suport in perioada implementarii, sesiuni de instruire pentru utilizatorii finali. Carmen a fost implicata in numeroase proiecte de implementare pentru companii medii si mari.

HR Tech Expo & Conference va avea loc la Hotel Crowne Plaza Bucuresti pe 21 noiembrie 2013 si se adreseaza:

  • Managerilor si specialistilor in resurse umane din toate industriile;
  • Managerilor de achizitii, directorilor tehnici, specialistilor IT.

Ne vedem joi la HR Tech!

Citeste mai multe detalii despre participarea Smartree la HR Tech Expo & Conference.

Te-ar mai putea interesa si:

Cursuri HR, sustinute de Smartree Romania

Clauza de confidentialitate in contractul individual de munca

Studiu HR Club: Smartree Romania, prima alegere in servicii de administrare HR

 

Citeste mai multe din categoria Servicii HR

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.