• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Smartree Romania participa la HR Summit Cluj

10 Apr. 2014

Smartree la HR Summit ClujSmartree Romania participa, in calitate de partener, la cea de-a doua editie a HR Summit Cluj, cel mai mare eveniment regional dedicat specialistilor de HR. Evenimentul are loc la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca, intre 9:00 si 17:30.

Cea mai importanta platforma regionala de intalnire a specialistilor HR si Managerilor aduce in acelasi loc pe 10 aprilie 2014 specialisti de resurse umane, manageri, furnizori de servicii HR, headhunters, coaches, companii de outsourcing, alti specialisti pe arii de competenta conexe cu zona industriei de resurse umane.

HR Summit Cluj prezinta, intr-o serie de conferinte, cele mai noi tendinte, inovatii si servicii de pe piata HR locala si international.

Smartree Romania are stand dedicat in zona expo, iar specialistul nostru iti sta la dispozitie cu informatii despre serviciile HR si solutiile software ale Smartree si promotiile actuale.

HR Summit Expo-Conferinta de Resurse umane este cel mai important eveniment regional dedicat industriei de HR & Management din Romania. Evenimentul se desfasoara anual in 3 orase (Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara). Anual, conferinta reuneste specialisti si manageri din peste 150 de companii din tara.

Mai multe detalii pe site-ul evenimentului.

Te-ar mai putea interesa si:

Valoare tichete de cresa si tichete de masa 2014

Cursuri HR, sustinute de Smartree Romania

Smartree Romania se extinde printr-un birou teritorial in Cluj

 

Citeste mai multe din categoria Consultanta salarizare

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.