• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Smartree Romania participa la HR Conference 2014

25 Mart. 2014

Smartree Romania participa, ca partener, la conferinta HR Conference 2014 din 25 martie 2014 si realizeaza o prezentare a realitatii pietei muncii si a solutiilor concrete, cu impact imediat, ce pot fi implementate de companii.

Conferinta HR 2014 - Ziarul financiar

In calitate de partener strategic, cu experienta provocarilor din HR intalnite in peste 13 ani de experienta si peste 150 de companii clienti activi, Smartree Romania propune o perspectiva obiectiva, dar si aspecte practice ale solutiilor implementate.

Adrian Stanciu, CEO Smartree Romania, in calitate de speaker la HR Conference, deschide sesiunea a II-a - Solutiile sefilor din departamentele de HR pentru imbunatatirea situatiei de pe piata muncii. Aceasta sesiune propune o dezbatere intre practicieni de resurse umane ce  analizeaza situatia actuala de pe piata muncii si identifica potentialele solutii pentru ameliorarea acesteia.

Cea de-a 9-a editie a HR Conference contureaza cele mai noi tendinte in domeniul resurselor umane. Smartree Romania, partener strategic in resurse umane pentru mai mult de 150 de companii nationale si internationale, a initiat si gestionat numeroase proiecte de resurse umane ce tin de optimizarea si eficientizarea functiei de HR, precum si a proceselor de salarizare, administrare de personal si management al pontajelor.

HR Conference 2014, organizata de Ziarul financiar si ajunsa la cea de-a 9-a editie, va avea loc la JW Marriott Grand Hotel, sala ABC, incepand cu ora 9:00. Sesiunea a II-a, deschisa de prezentarea Smartree Romania, incepe de la ora 12:00.

Citeste si interviul cu Adrian Stanciu din Ziarul financiar.

Te-ar mai putea interesa si:

Planifica pontajul pentru salarizare eficienta cu MyStaff Schedule. Studiu de caz

Cursuri HR, sustinute de Smartree Romania

Smartree Romania participa la HR Tech 2013

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.
Programeaza un demo gratuit!