• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Notifier, instrumentul de informare si planificare pentru activitatile HR

8 Sept. 2011

MyStaff NotifierSmartree Romania, liderul pietei de externalizare a serviciilor de salarizare si administrare de personal, lanseaza modulul Notifier, un nou instrument gandit pentru a veni in ajutorul specialistilor de HR. Notifier este unul dintre modulele MyStaff, platforma dedicata managementului resurselor umane folosita de companie.

Ne dorim ca Notifier sa devina un instrument folosit frecvent de catre specialistii in HR, care sa le ofere o permanenta viziune de ansamblu asupra situatiei din companie, dar si siguranta ca lucrurile se intampla conform planificarii initiale”, spune Adrian Stanciu, CEO Smartree Romania.

Odata cu implementarea noului modul Smartree, timpul alocat verificarilor si notificarilor manuale este eliminat, spune dezvoltatorul. Modulul permite trimiterea alertelor automate prin e-mail, putand fi personalizat in functie de tipul de activitati existente, dar si in functie de obiectivele setate de specialistul in resurse umane.

Notificarile se pot transmite catre intregul departament de HR sau catre fiecare angajat in parte, iar intervalul de transmitere poate varia in functie de necesitati: zilnic, la o data prestabilita, la o ora prestabilita sau saptamanal. Modulul permite si utilizarea oricarei informatii existente in celelalte module ale platformei MyStaff: Personnel, Payroll, Time, Reporting sau Schedule.

Primul client pentru care a fost implementat Notifier este grupul de asigurari Eureko, companie care colaboreaza cu Smartree Romania pe partea de servicii de salarizare si administrare de personal. Modulul a fost configurat in urma unei etape de evaluare realizate de specialistii Smartree.

Potrivit cu nevoile identificate, Notifier a fost setat sa transmita informari la inceputul fiecarei luni, la incetarea contractelor de munca incheiate pe perioada determinata, cat si la expirarea perioadei de proba din contractele de munca. De asemenea, Notifier va trimite informari lunare la atingerea unui anumit prag de vechime in companie de catre orice angajat (la 1 an, la 5 ani si la 10 ani).

 

Citeste mai multe din categoria Software HR

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.