• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Smartree participa la Internet & Mobile World 2016

30 Sept. 2016
Este timpul pentru inovatie in HR, pe care noi, echipa Smartree, o adoptam cu convingerea ca reprezinta una dintre cheile succesului.

smartree-cover-photo-2

 

Smartree va participa cu un stand care ne va oferi posibilitatea de a prezenta intr-un mod interactiv solutiile software Smartree - MyStaff - dedicate managementului resurselor umane, in cadrul Internet and Mobile World 2016, cel mai mare eveniment de tehnologie digitala din Europa Centrala si de Est, care va reuni in total 4.500 de companii de top, 1.800 de solutii software si 8.000 de vizitatori. Anul acesta, tema evenimentului este personalizarea, in ideea ca fiecare business este unic in felul sau si de aceea necesita solutii individualizate, care pot fi adaptate in functie de necesitatile specifice ale fiecarui departament si proces ale organizatiei, generand in acelasi timp rezultate care sa sustina competitivitatea la nivel global. Si noi, Smartree, mergem pe acelasi principiu, al dezvoltarii continue de solutii personalizate pentru managementul resurselor umane. Suntem convinsi ca organizatiile vor fi mai eficiente atunci cand departamentele de resurse umane vor avea instrumentele optime care sa le ajute in exercitarea rolului strategic pe care il au. Astfel, prin dezvoltarea, dar si implementarea de solutii software dedicate proceselor de HR care sa eficientizeze si sa automatizeze sarcinile administrative, operationale, ne dorim sa oferim specialistilor din acest domeniu timpul necesar de a se concentra mai mult pe oameni, valoarea de baza a companiilor si cheia catre performanta. In cadrul expo-conferintei Internet&Mobile World 2016, care se va desfasura in perioada 5-6 octombrie la Romexpo, Smartree va participa cu un stand care ne va oferi cadrul necesar pentru a prezenta intr-un mod interactiv solutiile noastre software pentru managementul resurselor umane, grupate in cele 4 directii strategice pe care ne concentram: salarizare, administrare de personal, munca temporara si recrutare. Pentru ca salarizarea inseamna mult mai mult decat plata angajatilor, pentru ca birocratia legata de administrarea personalului poate crea dezechilibre in functionarea business-ului, pentru ca procesul de recrutare merita sa fie scurtat la minim si cat mai transparent si pentru ca munca temporara a intrat in alta era, va asteptam la IMWorld 2016, locul unde solutiile noastre software pentru domeniul HR vor gasi expunerea necesara pentru a transmite atat viziunea care a stat la baza dezvoltarii  lor, cat si rezultatele masurabile pe care le pot avea.

 

Citeste mai multe din categoria Software HR

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.