• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Grabeste-te sa accesezi promotia noastra Black Friday!

19 Noi. 2021

Avem o veste buna! Incepand cu aceasta toamna, ne aliniem unuia dintre cele mai asteptate evenimente ale anului – Black Friday. Campania va debuta pe data de 19 noiembrie si va dura pana la finalul anului. 

 

 

In ce consta promotia? 

In cadrul promotiei pe care o lansam astazi, ai ocazia sa beneficiezi de conditii speciale - Discount de 19% pentru:

  • implementarea solutiei noastre de mangement al resurselor umane, MyStaff sau a serviciilor de externalizare calcul salarial;
  • prioritizarea demararii proiectului in planificarea noastra interna; 

De asemenea, pentru ca stim ca termenele la care expira diverse documente precum perioada de proba, evaluarile medicale si, nu in ultimul rand, contractul de munca sunt extrem de importante in activitatile dumneavoastra, tot in cadrul acestei promotii, suplimentar, la achizitia pachetului detaliat mai sus, veti beneficia, in mod gratuit, si de implementarea modulului Notifier.

 

Cat dureaza promotia?

Startul campaniei de Black Friday va avea loc astazi, 19 noiembrie, iar de aceasta promotie puteti beneficia pana la finalul anului, in conditiile agrearii unui parteneriat cu Smartree pentru pachetul descris mai sus.

 

Solicita o oferta

Nota de confidentialitate: Completand acest formular, imi dau acordul pentru prelucrarea datelor personale, doar in scopul pentru care au fost solicitate, conform cu Politica de Confidentialitate.

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.
Schedule a free demo