• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Se desfiinteaza Casa Asigurarilor de Sanatate a Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului

29 Apr. 2013

Conform unei Ordonante de Urgenta a Guvernului publicata recent in Monitorul Oficial (OUG 8/2013), Casa Asigurarilor de Sanatate a Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului urmeaza a fi desfiintata la sfarsitul lunii aprilie a acestui an.

Ordonanta de urgenta mai prevede faptul ca asiguratii Casei Asigurarilor de Sanatate a Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului devin asigurati ai Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, prin casele de asigurari de sanatate judetene, respectiv Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, in conditiile Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, cu modificarile si completarile ulterioare.

Impactul asociat acestei modificari:

Asiguratii Casei Asigurarilor de Sanatate a Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului se vor vedea obligati sa isi reexprime optiunea privind Casa de Sanatate la care se doresc a fi inscrisi.

Aceasta optiune trebuie comunicata de catre angajat in mod obligatoriu si angajatorului.

Te-ar mai putea interesa si:

Legea zilierilor, actualizata in iunie

Valoare tichete de cresa si tichete de masa 2014

Cursuri HR, sustinute de Smartree Romania

 

Citeste mai multe din categoria Legislatia muncii

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.