• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Premiera in Romania: primul contract semnat online

11 Sept. 2003

Smartree: semnatura electronicaSmartree Romania si E-Sign Romania au semnat online primul contract electronic din Romania, utilizand serviciul de certificare a semnaturii electronice lansat de curand pe piata romaneasca.

Utilizand tehnologia VeriSign, companiile au legalizat parteneriatul prin care compania Smartree devine furnizor de semnatura electronica, fiind astfel deschis drumul in certificare online a afacerilor din Romania.

Smartree este prima companie de outsourcing din domeniul resurselor umane care le pune clientilor sai la dispozitie posibilitatea utilizarii semnaturii electronice a tuturor documentelor legale din administratia de personal.

Clientii vor putea semna online documentele pregatite de Smartree pentru ei, cum ar fi: ordine de plata, state de salarii, contracte de servicii, declaratii catre bugetul statului, contracte de munca si acte aditionale. Avantajele acestui sistem sunt reducerea costurilor si diminuarea timpului de lucru.

Citeste articolul original pe Cariereonline.ro

 

Citeste mai multe din categoria Aparitii in presa

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.