• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
Inchide [x] Fii la curent cu ultimele noutati din legislatia muncii

Fii la curent cu ultimele noutati din legislatia muncii

Buna,
Iti multumim pentru interesul tau cu privire la noutatile Smart Update.

Cu stima,
Echipa Smartree

Trimite
 

Se prelungeste termenul de suspendare al executarilor silite

26 Iun. 2020

Conform ordonantei de urgenta nr. 99/2020 publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 551 din 25 iunie 2020 se prelungeste termenul de suspendare al executarilor silite pana la data de 25 octombrie 2020, inclusiv.

Articolul de mai sus face referire strict la creantele bugetare ca obiect al executarii silite fiscale, cu exceptia executarilor silite care se aplica pentru recuperarea creantelor bugetare stabilite prin hotarari judecatoresti pronuntate in materie penala.

Creantele bugetare, potrivit codului de procedura fiscala, sunt acele creante care dau dreptul la incasarea oricarei sume care se cuvine bugetului general consolidat, reprezentând creanta bugetara principala si creanta bugetara accesorie: impozite, taxe, contributii, amenzi si alte venituri bugetare, precum si accesoriile acestora.

Masurile de suspendare a executarii silite prin poprire asupra sumelor urmaribile reprezentand venituri si disponibilitati banesti se aplica, prin efectul legii, de catre institutiile de credit sau tertii popriti, fara alte formalitati din partea organelor fiscale.


 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.
Schedule a free demo