• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Noile servicii de recrutare Smartree ofera transparenta si control in timp real asupra intregului proces de recrutare

27 Iul. 2016

Tehnologia permite acum o eficientizare la maxim a proceselor de HR si in special a recrutarilor. Daca inainte, programele dedicate acestui departament erau limitate la a stoca si gestiona CV-uri, acum companiile pot apela cu incredere la noi tipuri de software dedicat domeniului resurselor umane, care integreaza toate etapele selectarii celor mai buni angajati.

In acest context si in linie cu noile tendinte in HR, Smartree lanseaza noile servicii de recrutare, Software Assisted Recruitmentorientate catre cresterea transparentei si a controlului asupra intregului proces, prin intermediul platformei software Smartree MyStaff  Recruitment.

Principalul diferentiator al noilor servicii Smartree, care nu se regaseste in oferta niciunei agentii de recrutare din piata locala, este faptul ca organizatiile pot vizualiza online, in timp real, stadiul procesului de recrutare – numarul candidatilor care au trecut de prima etapa, lista scurta cu cei mai potriviti dintre ei etc. – avand, de asemenea, posibilitatea de a solicita oricand rapoarte, date, cifre pe care sa le prezinte mai departe, la nivel intern.

Cum funcționeaza noile servicii de recrutare oferite de Smartree?

Clientul ne trimite proiectul de recrutare, iar recrutorii Smartree il introduc in platforma MyStaff Recruitment. Ulterior, clientul va primi acces la platforma online MyStaff Recruitment pentru a putea vizualiza fiecare etapa a procesului de recrutare de care ne vom ocupa: publicarea si promovarea anunturilor de recrutare pentru joburile disponibile, prin intermediul canalelor de recrutare specifice; importarea automata a CV-urilor provenite din site-urile de recrutare (BestJobs, Ejobs) intr-o baza de date unica, centralizata, in platforma MyStaff Recruitment; vizualizarea CV-urilor, selectarea celor mai potriviti candidati si sustinerea interviurilor impreuna cu acestia. La final, clientul va primi o notificare cu listele scurte care cuprind cadidatii validati de recrutorii Smartree. Astfel, nu ramane decat luarea deciziei finale.

In infograficul de mai jos, am evidentiat fluxul activitatilor din cadrul proceselor de recrutare sustinute de Smartree, care pot fi urmarite de catre partenerii nostri prin intermediul platformei MyStaff Recruitment:Recrutare_Smartree

 

 

Citeste mai multe din categoria Servicii HR

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.