• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

De ce iti trebuie MyStaff in gestionarea departamentului de resurse umane

Software-ul de resurse umane a devenit in ultima perioada o necesitate pentru companiile care aleg sa-si digitalizeze procesele interne prin integrarea cu tehnologii de ultima generatie. De ce spunem acest lucru? Pentru ca orice companie, indiferent de dimensiunea acesteia sau aria de activitate, are nevoie de un departament de resurse umane bine pus la punct, care sa contribuie la construirea strategiei si atingerea obiectivelor organizatiei.

Rolul departamentului de resurse umane in cadrul unei organizatii este extrem de important si asta pentru ca acesta se face responsabil, in primul rand, de procesul de salarizare, dar si de relatia dintre companie si angajati, de atragerea de noi talente in cadrul organizatiei, de retentia personalului, precum si de procesele de dezvoltare si training.

Pentru ca toate aceste functii ale departamentului de HR sa functioneze la capacitate maxima trebuie ca specialistii de HR sa fie degrevati de sarcinile repetitive si consumatoare de timp. Acesta este momentul cand soft-ul de resurse umane trebuie sa-si intre in rol si sa ajute atat la optimizarea sarcinilor zilnice, cat si a obiectivelor generale de resurse umane ale unei organizatii. 

Un astfel de soft care reduce volumul de sarcini repetitive si consumatoare de timp si resurse este MyStaff. Cu ajutorul acestuia, specialistii de HR isi vor permite sa-si concentreze atentia pe activitati mai productive si mai profitabile, atat pentru departamentul de HR, cat si pentru intreaga organizatie.

Iata principalele caracteristici ale MyStaff care il recomanda ca software potrivit pentru sustinerea proceselor cheie de resurse umane dintr-o organizatie:

 

   1.Configurabilitate ridicata

Aplicatia MyStaff este configurabila de catre utilizatorul final. Pot fi realizate si generate diferite tipuri de rapoarte, chiar si de catre utilizatori care nu detin cunostinte tehnice.

 

    2.Accesibilitate

MyStaff este un software de resurse umane usor de implementat in cadrul oricarei organizatii, fiind compatibil si adaptabil la solutiile deja existente in companie.

 

    3.Interfata intuitiva

Utilizatorii MyStaff vor avea parte de o experienta placuta de navigare intrucat interfata aplicatiei este una intuitiva, care poate fi accesata usor.

 

   4.Conformitate cu legislatia in vigoare

Cu soft-ul MyStaff, schimbarile legislative tot mai des intalnite in ultima perioada nu vor mai reprezenta un factor de risc in ceea ce priveste asigurarea calculului salarial corect si la timp.

 

   5.Trasabilitate

MyStaff ofera posibilitatea de a vizualiza istoricul de date cu privire la structura organizatorica, informatii cu caracter personal, salarii si alte date necesare specialistilor de resurse umane.

 

   6.Monitorizare

Toate activitatile si statusurile proceselor din cadrul departamentului de resurse umane pot fi monitorizate in timp real.

 

   7.Securitate a datelor

Software-ul de resurse umane MyStaff asigura un grad inalt de confidențialitate si de securitate in ceea ce priveste datele personale ale angajatilor.

 

Un software de resurse umane precum MyStaff este esential pentru succesul unei organizatiei. Pe langa automatizarea activitatilor specifice de HR, care permite degrevarea specialistilor de resurse umane de sarcini repetitive si obositoare, acesta poate fi folosit si de catre managerii de departamente pentru a planifica si gestiona dezvoltarea profesionala a angajatilor, functionalitati oferite chiar de modulul MyStaff Training.

De asemenea, prin intermediul modulului Employee Self Service, managerii pot accesa informatii despre subordonati sau pot aproba cereri de concediu intocmite de acestia. Tot aceasta aplicatie web este si cea care le permite angajatilor sa aiba acces online la informatii personale si la servicii de resurse umane.

Daca doresti mai multe detalii privind suita software MyStaff, precum si un demo al functionalitatilor, te invitam sa completezi formularul de mai jos.

 

Citeste mai multe din categoria Software HR

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.