• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

MyStaff Recruitment - eficienta maxima in recrutare

17 Sept. 2013

Mystaff RecruitmentSuccesul este creat de oameni, iar alegerea celor mai buni angajati este un proces complex care implica multe ore dedicate atat din partea HR-ului, cat si a departamentelor cu posturi vacante.

De aceea am creat MyStaff Recruitment, modul software inovator in procesul de recrutare si selectie. MyStaff Recruitment maximizeaza rezultatele pentru toti actorii implicati si optimizeaza costurile si timpul alocat fiecarui proiect de recrutare.

Inovatia majora consta in implicarea directa, prin portalul web MyStaff Recruitment, a managerului departamentului in care exista posturi vacante, precum si existenta unui flux decizional si monitorizarea in timp real a intregului proces de recrutare.

SOLICITA DEMO

De ce MyStaff Recruitment?

Noul modul MyStaff Recruitment este usor de utilizat, atat independent de celelalte module ale suitei, dar si integrat in cadrul platformei MyStaff.

Flexibil la nevoi specifice, MyStaff Recruitment a fost conceput pentru:

  • Gestiunea cererilor de recrutare – posturi libere si cerintele fiecarui post in parte.
  • Administrarea surselor de candidati – anunturi in mass-media, recrutare interna, agentii de recrutare.
  • Administrarea procesului de selectie a candidatilor - urmarirea cererilor de angajare, formarea de echipe de recrutare in functie de proiect, comunicarea cu candidatii, gestionarea interviurilor si a testelor.
  • Filtrarea candidatilor – in functie de competente, profil, sursa de provenienta.
  • Monitorizarea indicatorilor de performanta a recrutarii – time-to-hire, cost-to-hire.

Functionalitati MyStaff Recruitment

Modulul Recruitment iti ofera multiple avantaje, indiferent daca il integrezi cu alte module MyStaff pentru  a beneficia de suita completa sau pur si simplu il folosesti pentru gestionarea, simplificarea si optimizarea procesului de recrutare.

11 actiuni esentiale prin MyStaff Recruitment:

1. Definesti proiectul de recrutare

Completezi elementele esentiale pentru gestionarea proiectului: data de inceput a recrutarii, data dorita pentru angajare, functia pentru care se face cererea si numarul de posturi disponibile; cerintele postului; tipul de contract si durata acestuia, echipa interna care se ocupa de recrutare.

2. Introduci candidati

Ai doua modalitati – preluare si import automat, respectiv introducere manuala a datelor. Sistemul automat presupune preluarea candidatilor din randul persoanelor angajate deja in companie – prin modulul MyStaff Personnel – sau import direct al informatiilor din CV-urile stocate local in formatul specific celor mai mari site-uri de recrutare.

3. Preiei candidaturi

Candidaturile pot fi preluate automat, in urma aplicarii candidatilor interni prin intermediul portalului MyStaff SelfService sau manual, prin alocarea candidatilor la noul proiect de catre recrutor.

4. Controlezi etapele procesului

Prin modulul Recruitment oferi transparenta asupra desfasurarii proiectului – fiecare proiect are stadii prin care trece procesul de recrutare.

5. Gestionezi interviurile si testele

Gestionezi toate interviurile si probele prin care trece un candidat, in conformitate cu politica de recrutare a companiei.

6. Transferi candidati

Candidatii pot fi transferati printr-o singura actiune de la un proiect de recrutare la altul.

7. Transmiterea de notificari pe e-mail

In diverse stadii ale procesului de recrutare se pot transmite notificari pe e-mail catre persoanele implicate in proces: recrutor / manager / candidat.

8. Transferi automat noii angajati

Datele candidatiilor care au acceptat oferta de angajare si vor deveni astfel angajati pot fi transferate automat in sectiunea de administrare de personal din MyStaff Personnel.

9. Stochezi CV-urile centralizat

CV-urile candidatilor sunt stocate in format electronic, astfel incat pot fi utilizate si la alte procese de recrutare. Munca oricarui membru al echipei de recrutare este astfel simplificata: timpul de recrutare este scazut, iar continuitatea proiectelor de la un responsabil la altul este garantata.

10. Cauti inteligent

Candidatii introdusi in modulul Recruitment pot fi filtrati prin criterii avansate precum: cuvinte cheie, surse explicite de recrutare, competente, companie etc.

11. Generezi rapoarte complexe si indicatori specifici Rapoartele generate se refera la numarul de candidati per proiect de recrutare, durata acestuia, candidati selectati pentru interviu per proiect, costurile proiectelor de recrutare, rezultatele chestionarelor de recrutare, istoricul candidaturilor. Ai la dispozitie grafice pentru eficientizarea analizei datelor la nivel de management.

Datorita avantajelor oferite de MyStaff Recruitment, te poti concentra asupra altor activitati care aduc valoare adaugata in companie si in propria cariera.

SOLICITA DEMO

 

Citeste mai multe din categoria Software HR

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.