• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Maximizarea productivitatii angajatilor cu ajutorul MyStaff HR

6 Mart. 2023

Printre obiectivele principale ale oricarei companii, indiferent de dimensiunea acesteia si de tipul de activitate, se afla cresterea productivitatii angajatilor, iar software-ul de HR joaca un rol important in atingerea acestui obiectiv.

Investitia intr-un software de HR cum este MyStaff vine la pachet cu o multime de beneficii, atat pentru specialistii de resurse umane din cadrul companiei, cat si pentru restul angajatilor.

Indiferent daca este vorba despre un departament de resurse umane mai mult sau mai putin numeros, solutia MyStaff vine in sprijinul specialistilor de HR si ii degreveaza de o multitudine de sarcini obositoare si consumatoare de timp, si astfel acestia pot acorda o atentie mai mare activitatilor importante, care contribuie in mod activ la imbunatatirea productivitatii angajatilor.

Cum poate software-ul MyStaff HR sa imbunatateasca productivitatea in randul angajatilor? Am detaliat mai jos cateva moduri prin care MyStaff poate deveni instrumentul ideal de care departamentele de resurse umane si companiile pot beneficia in relatia cu angajatii.

 

1. Prin simplificarea fluxului de lucru

Cu ajutorul unui soft de HR ca MyStaff, specialistii de resurse umane se vor putea bucura de automatizarea sarcinilor repetitive si consumatoare de timp, lucru care le va permite sa se focuseze mai mult pe task-urile cu adevarat importante, care chiar conteaza. Orientarea acestora catre activitati noi nu va insemna altceva decat dezvoltare profesionala, iar atunci cand angajatii au oportunitatea de a creste profesional la locul de munca acestia devin mai dedicati si mai productivi.

 

2. Prin access rapid la diverse informatii personale importante

MyStaff Employee Self Service asigura angajatilor access facil la vizualizarea fluturasului de salariu, numarului de zile de concediu disponibile sau a contractului de munca.

De asemenea, tot prin intermediul MyStaff Self Service angajatii vor avea si posibilitatea sa isi genereze singuri diverse adeverinte precum adeverinta de angajat pentru banca, adeverinta de salariu brut si net, adeverinta pentru spitalizare, adeverinta de asigurat CASS. Angajatii vor aprecia cu siguranta faptul ca nu vor mai fi pusi in situatia de a astepta cateva zile adeverinta de care au nevoie, iar gradul de multumire a acestora se va traduce tot in cresterea productivitatii.

 

3. Printr-o comunicare permanenta si eficienta

Comunicarea joaca un rol important in orice organizatie, iar angajatii care sunt la curent cu tot ce se intampla in compania lor pot fi catalogati ca si angajati multumiti. Pentru a eficientiza timpul destinat informarii angajatilor, Smartree iti vine in ajutor cu MyStaff News, instrument prin intermediul caruia ai posibilitatea trasmiterii de informatii in timp real catre angajati si, de asemenea, tot in timp real poti obtine un feedback de la acestia.

Tot MyStaff News ofera angajatilor si access rapid la eventuale schimbari ale regulamentului de ordine interioara.

 

4. Prin marcarea evenimentelor importante din viata angajatilor

Atentia pe care angajatorul o acorda angajatului cantareste extrem de mult in termeni de productivitate. Cu cat angajatul se simte mai apreciat de catre compania in cadrul careia lucreaza, cu atat acesta acorda o mai mare importanta task-urilor pe care le are de indeplinit. Pe langa salariu si beneficii extrasalariale, aprecierea consta si in lucruri mici si simple, dar importante, precum trimiterea unei felicitari electronice cu ocazia zilei de nastere a angajatului sau de ce nu, recompensarea la timp cu ocazia unor evenimente pe care le aniverseaza in companie.

Pentru a ajuta organizatiile sa valorizeze latura umana a relatiei cu angajatii, Smartree a conceput MyStaff Notifier, un instrument software realizat pentru trimiterea de notificari automate prestabilite. Cu ajutorul acestuia, pot fi setate notificari care sa fie transmise catre fiecare angajat in parte, cu ocazia zilei de nastere, a atingerii unui anumit prag de vechime in companie sau a sarbatoririi zilelor de nastere a copiilor.

 

Citeste mai multe din categoria Software HR

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.