• office@smartree.com
 • 021 301 90 90
 

5 indicii care iti arata ca ai nevoie de o aplicatie de payroll

23 Sept. 2022

Unul dintre cele mai importante procese dintr-o companie este procesul de salarizare intrucat de acesta depinde buna desfasurare a intregului business. Pentru orice companie, salariile calculate la timp si corect nu insemna altceva decat productivitate si motivatie in randul angajatilor si o reputatie buna si credibilitate in piata. In momentul cand calculul salarial devine o povara si intarzierea salariilor se transforma intr-un obicei, este clar ca ceva nu functioneaza si trebuie schimbat modul in care se realizeaza procesul de salarizare.

 

Principalele probleme cu care te confrunti in companie si care te fac sa te gandesti ca ai nevoie de o aplicatie software de payroll:

 • Sunt semnalate din ce in ce mai multe erori in ceea ce priveste calculul salarial;
 • Aloci lunar prea multe resurse si timp procesului de calcul salarial si cu toate acestea salariile nu sunt gata la timp;
 • Datele folosite in procesul salarial sunt expuse si pot fi accesate si de alte persoane in afara celor autorizate sa faca acest lucru;
 • Personal demotivat din cauza volumului ridicat de munca manuala repetitiva si complexa;
 • Costurile pentru procesarea calcului salarial sunt prea mari.

 

Avand in vedere toate aceste dificultati care pot fi intampinate in procesul de salarizare, este bine ca la momentul oportun sa fie luata o decizie strategica orientata spre imbunatatirea si eficientizarea acestui proces critic. Indiferent de cine este responsabil de procesul de payroll, fie ca este vorba de angajati din interiorul firmei sau din exterior, exista o serie de beneficii care vin la pachet cu o aplicatie software de salarizare cum este si MyStaff Payroll.

 

Avantaje care deriva din utilizarea unei aplicatii de payroll:

 • Calcule exacte si precise.
 • Evitarea erorilor de calcul;
 • Economie de timp si resurse;
 • Date securizate;
 • Eficienta din punct de vedere al costurilor.

Pe langa avantajele enumerate mai sus, cu ajutorul aplicatiei Mystaff Payroll poti gestiona cu usurinta si o gama larga de beneficii, diverse tipuri de sporuri, precum si de avansuri salariale si de retineri, dar si elemente de pontaj. Mai mult, ai parte si de o integrare directa cu Revisal.

De asemenea, foarte important de specificat este faptul ca se pot face modificari si se pot personaliza elemente din aplicatie care tin atat de sporuri si de beneficii, precum si de avansuri, de retineri sau de pontaj.

In plus, exista si o serie de rapoarte ce pot fi generate in urma calculului salarial realizat de aplicatia de salarizare MyStaff Payroll.

Un alt punct foarte al aplicatiei de salarizare este reprezentat de faptul ca nu trebuie sa mai duci grija schimbarilor legislative recente intrucat aplicatia realizeaza calculul salarial, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Asadar, daca vrei ca munca departamentului de HR sa fie eficientizata, ca salariile sa fie calculate corect si la timp, ca datele tale sa fie centralizate intr-un loc securizat, solutia cea mai la indemana este o aplicatie software de salarizare.

 

Citeste mai multe din categoria Software HR

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.