• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Infografic: Smartree Workforce Index Octombrie 2020

10 Dec. 2020

In luna octombrie, Starea economiei a crescut cu aproximativ 3%, comparativ cu perioada similara a anului trecut. Salariile au crescut usor cu 1.5 procente, iar numarul de angajati s-a majorat cu  aproape 5% fata de aceeasi perioada din 2019. Cele mai multe angajari s-au facut in industria retailului, cea a comenzilor online de mancare si a serviciilor de curierat, unde necesarul de personal a crescut chiar si cu 40-45% fata de octombrie 2019. 

Indicatorul care reflecta Bunastarea angajatilor a continuat sa scada si luna aceasta, in medie cu -19% comparativ cu luna octombrie 2019. Trendul descendent a fost cauzat atat de diminuarea beneficiilor acordate angajatilor, de -16% cat si de zilele de concediu efectuate, care au fost mai putine, in medie cu 23% fata de aceeasi perioada a anului trecut. 

Consulta mai jos infograficul Smartree Workforce Index Octombrie 2020:

indicatori bunatstare angajati

 

*SMARTREE WORKFORCE INDEX - este un studiu realizat de Smartree Romania, in urma analizei datelor anonimizate si agregate procesate in procesul de payroll, luand in calcul peste 250 companii partenere din variate industrii precum: retail, pharma, servicii medicale, automotive, constructii, productie industriala, oil&gas, agricultura, asigurari & servicii financiare, logistica. 

 

Citeste mai multe din categoria Workforce index

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.