• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Infografic: Smartree Workforce Index Septembrie 2020

17 Noi. 2020

In luna septembrie, Starea economiei a cunoscut cea mai mica crestere din acest an, de aproximativ 1%. In timp ce numarul locurilor de munca a crescut cu aproape 4%, salariile au scazut fata de aceeasi perioada a anului trecut, cu -1.5%. 

Indicatorul care reflecta Bunastarea angajatilor a continuat sa scada si luna aceasta, in medie cu -24% comparativ cu luna septembrie 2019. Trendul descendent a fost cauzat atat de diminuarea beneficiilor acordate angajatilor, de -38% cat si de zilele de concediu efectuate, care au fost mai putine, in medie cu 10% fata de aeeasi perioada a anului trecut. 

Consulta mai jos infograficul Smartree Workforce Index Septembrie 2020:

analiza bunastare angajati

 

*SMARTREE WORKFORCE INDEX - este un studiu realizat de Smartree Romania, in urma analizei datelor anonimizate si agregate procesate in procesul de payroll, luand in calcul peste 250 companii partenere din variate industrii precum: retail, pharma, servicii medicale, automotive, constructii, productie industriala, oil&gas, agricultura, asigurari & servicii financiare, logistica. 

 

Citeste mai multe din categoria Workforce index

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.