• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Infografic: Smartree Workforce Index Noiembrie 2020

11 Ian. 2021

In luna noiembrie, Starea Economiei a crescut cu 4.55% comparativ cu aceesi luna a anului 2019. Ea a fost determinata de trendul ascendent inregistrat atat de numarul locurilor de munca disponibile cat si de nivelul salarial. Astfel, cei doi indicatori care determina Starea Economiei au crescut cu 3.4% respectiv 6.7% in noiembrie 2020 fata de noiembrie 2019, iar cresterea salariala inregistrata in mediul privat a fost cea mai mare din acest an. 

Indicatorul care reflecta Bunastarea Angajatilor a scazut si luna aceasta, in medie cu -26% fata de aceeasi luna a anului trecut. Trendul descendent a fost cauzat atat de diminuarea beneficiilor acordate angajatilor, de -23% cat si de zilele de concediu efectuate, care au scazut cu aproximativ o treime comparativ cu noiembrie 2019. 

Consulta mai jos infograficul Smartree Workforce Index Noiembrie 2020:

infografic bunastare angajati

 

*SMARTREE WORKFORCE INDEX - este un studiu realizat de Smartree Romania, in urma analizei datelor anonimizate si agregate procesate in procesul de payroll, luand in calcul peste 250 companii partenere din variate industrii precum: retail, pharma, servicii medicale, automotive, constructii, productie industriala, oil&gas, agricultura, asigurari & servicii financiare, logistica. 

 

Citeste mai multe din categoria Workforce index

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.