• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Infografic: Smartree Workforce Index Decembrie 2020

22 Ian. 2021

In luna decembrie, Starea Economiei a crescut cu 6.28% comparativ cu aceesi luna a anului 2019. Ea a fost determinata de trendul ascendent inregistrat atat de numarul locurilor de munca disponibile cat si de nivelul salarial. Astfel, cei doi indicatori care determina Starea Economiei au crescut cu 2.31% respectiv cu 10.25% in decembrie 2020 fata de decembrie 2019, iar cresterea salariala inregistrata in mediul privat a fost cea mai mare din acest an. 

Indicatorul care reflecta Bunastarea Angajatilor a scazut mult mai putin decat lunile anterioare, in medie cu -4.66% fata de aceeasi luna a anului trecut. Trendul descendent a fost cauzat de diminuarea beneficiilor acordate angajatilor, de aproximativ -21%. Zilele de concediu efectuate, au crescut in schimb cu 11.5% comparativ cu decembrie 2019. 

Consulta mai jos infograficul Smartree Workforce Index Decembrie 2020:

studiu bunastare angajati

 

*SMARTREE WORKFORCE INDEX - este un studiu realizat de Smartree Romania, in urma analizei datelor anonimizate si agregate procesate in procesul de payroll, luand in calcul peste 250 companii partenere din variate industrii precum: retail, pharma, servicii medicale, automotive, constructii, productie industriala, oil&gas, agricultura, asigurari & servicii financiare, logistica. 

 

Citeste mai multe din categoria Workforce index

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.