• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Infografic: Smartree Workforce Index August 2020

17 Noi. 2020

In luna august, Starea economiei a crescut cu 3,34%. Salariile au crescut cu 2 procente, iar numarul de angajati s-a majorat cu 5% fata de perioada similara a lui 2019.

Bunastarea angajatilor a cunoscut insa o scadere de -16%, cauzata de o scadere foarte accentuata a beneficiilor acordate de angajatori, de aproape 36%. Luna august este a a cincea luna consecutiv in care valoarea benfiiciilor acordate angajatilor a scazut. Numarul zilelor de concediu de odihna, cel de-al doilea indicator direct corelat cu Bunastarea Angajatilor, a crescut prima data in decursul acestui an, cu aproape 3%. 

Consulta mai jos infograficul Smartree Workforce Index August 2020:

Beneficii acordate de angajatori

 

*SMARTREE WORKFORCE INDEX - este un studiu realizat de Smartree Romania, in urma analizei datelor anonimizate si agregate procesate in procesul de payroll, luand in calcul peste 250 companii partenere din variate industrii precum: retail, pharma, servicii medicale, automotive, constructii, productie industriala, oil&gas, agricultura, asigurari & servicii financiare, logistica. 

 

Citeste mai multe din categoria Workforce index

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.