• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

De ce sa investesti intr-un software de resurse umane?

27 Noi. 2013

Un software de resurse umane flexibil si detaliat te poate ajuta sa iti gestionezi inregistrarile cu angajatii, sa navighezi facil prin informatiile de personal si sa monitorizezi datele de salarizare si beneficii. Software-urile de resurse umane permit specialistilor HR sa genereze rapoarte pe o varietate de subiecte, repede si usor. De ce sa te incurci in atatea excel-uri si hartii cand poti avea totul usor sintetizat si sortat intr-o solutie software de resurse umane?

Mystaff, soft de resurse umane

Specialistii HR stiu ca activitatile pe care le administreaza sunt diverse si complexe. Marea provocare o reprezinta realitatea ca putine activitati de HR sunt o insula. Cele mai multe au un nivel de interdependenta care face necesara utilizarea aplicatiei software MyStaff HR Management care simplifica si optimizeaza domeniul complex de gestionare a proceselor HR.

Beneficii ale solutiilor oferite de software-ul de resurse umane MyStaff

Beneficiile software-ului de resurse umane MyStaff de la Smartree pot fi vazute la fiecare nivel al utilizarii acestuia:

Trasabilitate. Toate activitatile care au loc in cadrul departamentului de resurse umane pot fi urmarite si identificate in orice moment. In acest fel timpul de executie este redus la minimum.

Monitorizare. Orice intarziere in stadiul proceselor de resurse umane si a altor departamente poate fi evitata prin monitorizare in timp real.

Evolutie. Informatiile stocate in baza de date sunt inregistrate ca evolutie in timp. Software-ul de resurse umane MyStaff ofera posibilitatea de a vizualiza istoricul de date cu privire la structura organizatorica, informatii cu caracter personal, salariile si alte date necesare in procesul decizional.

Guvernare. Politicile de resurse umane sunt un set de reguli de business. MyStaff HR Managment include in structura sa posibilitatea de a crea cereri de definitie, de a stoca si pune in aplicare reguli de afaceri si ofera companiilor posibilitatea de a implementa si de a aplica anumite reguli in procesele de HR.

Modulele MyStaff HR Management pot lucra independent si / sau impreuna, in functie de nevoile companiei.

Software de resurse umane – avantaje practice

Exista multe avantaje atunci cand folosesti un software HR, atat pentru angajati, cat si pentru business.

  • Productivitate. Cel mai evident avantaj al unui software de resurse umane consta in cresterea productivitatii la nivelul departamentului HR. Un numar foarte mare de activitati se automatizeaza prin tehnologizare, mai ales in salarizare si administrare de personal.
  • Motivare. Cum poate un software de resurse umane sa motiveze angajatii? In medie, departamentul de HR dedica 35-40% din timp activitatilor administrative. Sper exemplu, un software de HR care se ocupa de administrarea de beneficii (cum este MyStaff Flexible Benefits) nu numai ca degreveaza HR-ul de mare parte din munca, ci ofera si celorlalti angajati posibilitatea sa isi gestioneze propriile beneficii. Acest sentiment de control poate motiva multi angajati si este o parte vitala a sistemelor de software de resurse umane.
  • Reducerea erorilor. O eroare umana poate duce la complicatii grave, fie financiare sau juridice. De aceea optarea pentru un software de resurse umane reduce la minimum cantitatea de eroare prin automatizarea gestionarii informatiilor din salarizare si administrare personal.
  • Conformitate cu legea. Un software HR ofera informatii legislative actualizate, astfel incat sa nu existe riscul de a face actiuni neconforme cu legea.
  • Masuratori precise. Organizatiile trebuie sa revizuiasca in mod constant informatiile si sa isi bazeze strategiile pe acuratetea datelor. Un software de resurse umane precum MyStaff include instrumente prin care sa masori exact si sa utilizezi informatii precum costuri de angajare (MyStaff Recruitment).

Tendinta de tehnologizare si externalizare, alaturi de toate avantajele unui software de resurse umane, determina din ce in ce mai multe companii sa implementeze acest sistem. Software-ul de HR este una dintre cele mai valoroase investitii si o necesitate pentru orice business care isi doreste sa progreseze.

Un software de resurse umane trebuie sa fie functional si sa acopere necesitatile de business. Solicita o intalnire cu un consultant Smartree, spune-ne ce iti doresti si iti oferim servicii de HR personalizate in functie de tipicul organizatiei tale. Obtine o cotatie.

Te-ar mai putea interesa si:

Salarizare externalizata? 9 lucruri pe care sa le urmaresti

Creeaza-ti propriul departament virtual de HR

Software HR

 

Citeste mai multe din categoria Servicii HR

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.