• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Cursuri HR, sustinute de Smartree Romania

7 Mai 2014

Profesionistii HR, cei care vor sa isi deschida un business, dar si managerii de departament sau team leaderii care se ocupa de gestionarea echipelor pot invata acum care sunt conditiile in care se incheie, se modifica sau inceteaza un contract de munca, precum si care este cadrul legal al relatiilor de munca si cum se calculeaza salariul brut sau cel net cu ajutorul a doua cursuri online.

Smartree Romania sustine cursuri de HR pe ZFeLEARNING.ro, platforma online de cursuri video in limba romana a Ziarului Financiar. Cursurile „Ghid pentru administrarea de personal“ si „Principiile calculului salarial“ ii invata pe manageri cum sa administreze eficient efectivul de personal al companiei, dar si modalitatile corecte de calculare a salariilor anagajatilor.

Cursurile sunt sustinute de Monica Spiteri, Development Director in cadrul Smartree, cu o experienta de peste zece ani in domeniul resurselor umane, al consultantei si externalizarii.

Cursurile sunt de scurta durata (1-2 ore), impartite in module de maximum 20 de minute si acopera nevoi din domeniile financiar-contabil, juridic, medical-farmaceutic, marketing si comunicare, fonduri UE sau management.

Demo Ghid de administrare de personal

Demo Principiile calculului salarial

Te-ar mai putea interesa si:

Cumul de functii: situatii specifice in practica

Provocarile anului 2014 in salarizare

Ore suplimentare: cum se calculeaza salariul brut

 

Citeste mai multe din categoria Consultanta salarizare

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.