• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Cum reduci timpul de introducere a datelor. Studiu de caz

29 Oct. 2013

pontaj, raportari, portal pentru angajati, documente, notificari sau recrutare, eficientizarea este termenul comun tuturor proceselor.

In acest context al eficientizarii si automatizarii, Smartree a dezvoltat o noua functionalitate in aplicatia MyStaff care sa reduca timpul de introducere a datelor pentru unul dintre clientii nostri si sa automatizeze transferul informatiilor catre un sistem ERP.

Interfata intre aplicatii

- Situatie: Clientul trebuie sa introduca date legate de angajati atat in aplicatia de resurse umane, cat si in aplicatia de tip ERP. - Obiectiv: Introducere informatiilor intr-o singura aplicatie si replicare

Echipa de dezvoltare Smartree a creat impreuna cu echipa clientului o interfata bidirectionala intre cele doua sisteme. Datele referitoare la resurse umane se introduc in aplicatia MyStaff, iar replicarea se face automat, printr-o singura comanda.

Astfel timpul de introducere a datelor se reduce la jumatate si se evita aparitia de date diferite in cele doua sisteme. Rezultat: procesul este eficientizat – se castiga timp si se asigura coerenta pentru informatiile introduse.

Prin intermediul acestei noi functionalitati, din MyStaff sunt transmise automat la final de luna si informatiile necesare departamentului financiar al clientului.

Sistemul ERP transmite automat la un termen prestabilit catre MyStaff informatii referitoare la anumite pontaje, date utilizate ulterior in calculul salarial.

Solicita integrari pentru business-ul tau

Te-ar mai putea interesa si:

MyStaff Studii de caz

Dispozitii noi cu privire la contractul de ucenicie

Cumul de functii: situatii specifice in practica

 

Solicita o oferta

Nota de confidentialitate: Completand acest formular, imi dau acordul pentru prelucrarea datelor personale, doar in scopul pentru care au fost solicitate, conform cu Politica de Confidentialitate.

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.
Programeaza un demo gratuit!