• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Cum inregistrezi un contract in Revisal daca noul cod COR nu apare in aplicatie

23 Apr. 2015

Coduri RevisalCodul COR s-a actualizat de cateva ori din 2011, prin adaugarea sau eliminarea de coduri, insa aplicatia Revisal nu a fost actualizata in consecinta. Care este solutia in cazul in care noile contracte corespund unor coduri existente in legislatie, dar care nu se regasesc in aplicatia ITM? Cum inregistrezi acel contract individual de munca?

Spre exemplu, urmatoarele coduri COR nu se regasesc in Revisal:

  • asistent de farmacie licentiat 226204
  • asistent medical balneofizioterapie, balneofiziokinetoterapie si recuperare 226924
  • asistent medical generalist 325901
  • expert relatii sociale 441903
  • manager servicii private de securitate 134919
  • specialist educator in penitenciare 242904
  • tehnician in fizica 311120 etc.

Smartree a solicitat o solutie in acest sens de actualizare automata prin mecanisme proprii a Revisal de la TeamNet, compania care a dezvoltat aplicatia, sau o solutie practica pentru cazurile de angajati carora le corespund noi coduri COR.

Raspunsul TeamNet cu privire la Revisal

In ultima versiune a aplicatiei Revisal, 5.0.8.033, lansata in decembrie 2011, exista nomenclatorul codurilor COR conform clasificarii ISCO 08.

Raspunsul TeamNet furnizat Smartree este ca, in situatia in care codurile COR aferente contractelor de munca care trebuie validate sunt aparute ulterior datei lansarii ultimei versiuni a Revisal, recomandarea, din punct de vedere tehnic, este alegerea, din nomenclatorul disponibil in aplicatia ITM-ului, a unui cod COR care poate fi selectat. Acest cod ramane valabil pana in momentul lansarii unei noi versiuni a aplicatiei.

Pentru clarificarea codului aferent ce trebuie completat, recomandarea TeamNet este ca acest subiect sa fie discutat, din punct de vedere legislativ, cu reprezentantii ITM-ului de care apartine angajatorul.

Smartree a solicitat un punct de vedere din partea Inspectiei Muncii, dar inca nu a primit un raspuns in acest sens. Vom actualiza articolul in momentul primirii raspunsului.

 

Te-ar mai putea interesa si:

CIM pe perioada determinata: incetare de drept in zi nelucratoare

Cum si cine inregistreaza detasarea in Revisal?

Salariul minim brut creste in 2015 in doua transe

 

Citeste mai multe din categoria Administrare personal

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.