• office@smartree.com
  • 021 301 90 90
 

Cand Razvan se urca pe bicicleta, intreaga lume devine drumul catre tinta

21 Apr. 2015

Razvan Candea devine unul cu bicicleta de cate ori incepe sa pedaleze. Iar in echipamentul Smartree, prinde viteze nebanuite la fiecare competitie la care participa.

La cea de-a treia editie Ziua B 2015, colegul nostru Razvan a obtinut Gold Badge – incadrare in cel mai bun interval temporal pentru traseul de 41 de km. Cu un timp de 2 ore si 6 minute, IT-istul Smartree s-a clasat pe locul 32, la categoria de varsta 30-39 ani, dintr-un total de peste 1.000 de participanti.

Desi am luat startul la finalul plutonului, am reusit sa recuperez diferenta si sa ma incadrez in Gold Badge. Faptul ca am purtat echipamentul Smartree a reprezentat o motivatie in plus (si o responsabilitate data de imaginea companiei) sa obtin un timp cat mai bun. Sunt mandru de aceasta performanta si incurajez pe oricine, mai ales colegii, sa aleaga sportul ca modalitate de petrecere a timpul liber si mentinere a sanatatii”, ne-a spus Razvan.

Pentru ca ne mandrim cu Razvan si cu modul in care reprezinta Smartree in competitiile de ciclism, iti prezentam cateva fotografii reprezentative atat pentru dificultatea traseului, cat si pentru efortul depus.

Razvan Candea, pe bicicleta in echipament Smartree 1 Razvan Candea, pe bicicleta in echipament Smartree 2
Razvan Candea, pe bicicleta in echipament Smartree 3
 Razvan Candea, pe bicicleta in echipament Smartree 4  Razvan Candea, pe bicicleta in echipament Smartree 5

Felicitari, Razvan!

 

Citeste mai multe din categoria Consultanta salarizare

 

Ultimele noutati

 

 

 

 

 

 

Abonati-va la newsletter-ul Smartree pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniul HR

Sunt de acord cu prelucrarea adresei de e-mail doar pentru asigurarea serviciului de Newsletter, conform cu Politica de Confidentialitate.