Smart Update Iulie 2016: Noutati legislative privind legislatia munciismartreeOrdonanta de urgenta a Guvernului nr. 32/2016 privind modificarea Codului Fiscal a fost publicata in data de 30.06.2016 in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 488.

Modificarile aduse Codului Fiscal privesc modificarea art. 60 din Codul Fiscal in sensul includerii in categoria contribuabililor scutiti de la plata impozitului pe venit a persoanelor fizice, pentru veniturile realizate din salarii si asimilate salariilor, prevazute la art. 76 alin (1) – (3), ca urmare a desfasurarii activitatii de cercetare-dezvoltare aplicativa si/sau de dezvoltare tehnologica, in conditiile stabilite prin ordin comun al ministrului educatiei nationale, al ministrului economiei, ministrului finantelor publice si ministrului muncii.

Modificarea va fi aplicabila incepand cu veniturile aferente lunii august 2016, data pana la care se va aproba si ordinul mentionat mai sus. 

Descarca  toate informatiile privind ultimele noutati legislative referitoare la legislatia muncii, reglementari fiscale si alte acte normative care vizeaza managementul resurselor umane:

Numele tau*Adresa de e-mail*


Compania