Descopera noul site al Smartree Romania!Smartree Romania are un nou site, platforma web intuitiva, dinamica si utila tuturor celor interesati de HR, salarizare, administrare de personal, outsourcing. Noul site Smartree imbina informatiile corporate cu cele despre legislatia muncii si ofera multiple resurse HR.

Poti foarte usor sa optezi pentru varianta in engleza a site-ului, prin apasarea iconitei cu steagul din dreapta meniului si sa navighezi catre sectiunile care te intereseaza.

Noul site Smartree

Prima pagina reprezinta o mini-sinteza a continutului site-ului, in care regasesti atat informatii despre serviciile HR Smartree, cele mai recente articole de HR, acces rapid catre resursele HR – formulare si Smart Update, lista de joburi vacante si formularul de inscriere la newsletter.

Te invitam sa descoperi toate sectiunile site-ului:

Soft HR

In aceasta sectiune sunt prezentate cele trei tipuri de soft HR pe care le utilizeaza clientii Smartree. De aici poti citi detalii despre MyStaff, SmartPayroll si SmartAdministration, in paginile dedicate fiecarei aplicatii.

Servicii HR

Cele patru servicii HR principale oferite de Smartree sunt prezentate sintetic, cu trimitere catre pagina detaliata a fiecarui serviciu in parte: salarizare, administrare personal, munca temporara si recrutare.

Clienti

O pagina cu testimoniale de la cativa dintre clientii Smartree.

Resurse HR

Calculator de salarii, Smart Update – informatii legislative de impact in salarizare si administrare de personal, formulare – modele si formulare utile in HR si dictionar HR in care regasesti definitiile termenilor de resurse umane.

Noutati

Articole de specialitate, organizate in mai multe categorii:

Navigheaza la fiecare categorie in parte sau cauta pur si simplu un campul de cautare din sectiunea de Noutati dupa termenul cheie care te intereseaza.

Joburi

In pagina de joburi sunt listate pozitiile vacante in compania Smartree sau in alte companii pentru care Smartree recruteaza.

In cazul in care esti in cautarea unui job si nu regasesti ceva pe gustul tau din lista de locuri de munca disponibile, poti trimite CV-ul pentru baza de date.

Despre noi

In aceasta sectiune regasesti informatii despre istoricul Smartree, valorile si misiunea, echipa Smartree si politica de calitate.

Contact

Pagina de contact ofera multiple variante prin care poti intra in legatura cu noi. Fie completezi formularul din pagina, fie trimiti un e-mail la una din adresele indicate (in functie de informatiile pe care doresti sa le obtii) sau suni la sediul Smartree.

Cum ti se pare noul site? Te invitam sa ne oferi feedback-ul tau la adresa de e-mail newsletter@smartree.com sau pe conturile de Social Media ale Smartree: